UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CAN YAMAN’A BÜYÜK ŞOK!

Özel hayatı ile magazin gündeminden düşmeyen Can Yaman’la ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ünlü oyuncunun İtalyan sevgilisi Diletta Leotta’nın İtalyan bir milyarder ile öpüşürken çekilmiş fotoğrafları İtalyan basınına sızdı.

CAN YAMAN’A BÜYÜK ŞOK!

Ünlü oyuncu birkaç ay önce İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlamıştı. Yaman, Şubat ayında sevgilisine sürpriz yaparak evlenme teklifi etmişti. Kiraladığı uçağın arkasına İtalyanca  "Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can" yazılı bir pankart astırmıştı. İtalyan basınında Dieletta’nın bu teklife “evet” dediği yazılmıştı. Bu olayın ardından ikili gözlerden uzak aşklarını yaşamaya devam etmişti. Bu ilişkin reklam aşkı olduğu kulislerde sık sık konuşuluyordu.

ÖPÜŞÜRKEN ÇEKİLMİŞ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Bugün ise İtalyan basınında yer alan bir haber epey yankı uyandırdı.  Güzel spikerin İtalyan milyarder Ryan Friedkin ile öpüşürken çekilen görüntüleri herkeste şok etkisi yarattı. “Akıllara aşk bitti mi?” ya da “reklam aşkı mıydı?” sorularını getirdi. Can Yaman cephesinden henüz konuyla alakalı bir açıklama gelmedi.



HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 29.04.2021 00:57:09
ETİKETLERcan yaman  diletta leotta