UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YOUTUBER’A VERİLEN CEZA ŞOKE ETTİ!

Rusya'dan gelen son dakika haberi, sosyal medyada büyük tepki yarattı. Geçtiğimiz sene meydana gelen olayda sosyal medyada daha fazla ilgi çekmek ve takipçi kazanmak için bir izleyicisi ile iddiaya giren ve sevgilisini iç çamaşırları ile soğukta balkonda bekleten Stas Reeflay, hamile kız arkadaşının ölümüne neden olmuştu. Tüm dünyada büyük yankı uyandıran korkunç olay sonrası Rus mahkemesi, cani adama ilişkin kararını verdi. Verilen ceza ise, adalet bekleyenleri şok uğrattı.

YOUTUBER’A VERİLEN CEZA ŞOKE ETTİ!

Geçtiğimiz Aralık ayında yaşanan bir olay, dünya genelinde büyük yankı uyandırmıştı.

Sosyal medyada daha fazla takipçi kazanmak için canlı yayında işkence uygulayan, gönüllü kurbanlarına eziyet ederek bunları yayınlayan yeni bir akımın uygulayıcılarından biri olan Rus Stas Reeflay isimli YouTuber, canlı yayında korkunç bir cinayete neden olmuştu.

VAHŞİ GÖRÜNTÜLER OLAY YARATMIŞTI

Reeflay, YouTube kanalı üzerinden yaptığı canlı yayın sırasında bir izleyiciden, 28 yaşındaki hamile kız arkadaşını dondurucu soğukta dışarda bekletmesi karşılığında 1000 dolar teklifi almıştı.

Gelen teklifin ardından Reeflay, kız arkadaşı Valentina Grigoryeva'yı sadece iç çamaşırıyla sıfırın altındaki soğukta balkona kapatmıştı. Genç kızın balkonda olduğu süre boyunca yayın yapan Reeflay, dışarıdan gelen ağlama ve yalvarma seslerinin kesilmesi sonucu dışarıya çıktığında donarak hayatını kaybetmiş genç kızın cesediyle karşılaşmıştı.

Yaşanan ölümün ardından sağlık görevlilerini arayan ve içki içerek canlı yayına devam eden Rus cani, büyük tepkiye neden olmuştu.

YALNIZCA 6 YIL CEZA ALDI

Tavırları nedeniyle soğukkanlı bir cani olarak nitelendirilen Reeflay'nin cezası, büyük belli oldu. Mahkemeye çıkarıldığında annesi tarafından sarılıp öpülerek karşılanan Reeflay, sadece 6 yıl hapis cezası aldı.

Annesinin "Oğlum bir karıncayı bile incitemez, nazik ve iyi kalpli bir insandır" diye tanımladığı Reeflay, eleştiri oklarının hedefine oturdu.

Son Güncelleme: 28.04.2021 19:48:20
ETİKETLERyoutuber  kız arkadaş