UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU GİZLİCE ANNE OLMUŞ!

Ekranın efsaneleri arasına giren dizinin yıldızı, meğer bu yılın başında anne olmuş. Koronavirüs pandemisi nedeniyle göz önüne çıkmayan, zaten sosyal medyayla da arası iyi olmayan yıldız, mutlu haberi arkadaşının sunduğu bir podcast yayınında açıkladı.

ÜNLÜ OYUNCU GİZLİCE  ANNE OLMUŞ!

Taht oyunları (Game of Thrones) dizisinde canlandırdığı Margaery Tyrell karakteriyle hafızalarda yer eden 39 yaşındaki Natalie Dormer, hayranlarına sürpriz yaptı. Dormer, sevgilisi David Oakes ile birlikte ilk bebeklerine kavuştuklarını açıkladı. Kororanirüs pandemisi nedeniye zaten izole bir hayat süren, sosyal medya da kullanmayan Dormer, mutlu haberi de yakın arkadaşı Esther Rantzen'in That’s After Life adlı podcast yayınında açıkladı.

KIZI OCAK AYINDA DÜNYAYA GELDİ

Natalie Dormer, kız bebeğinin bu yılın ocak ayında dünyaya geldiğini anlattı. Dormer yayın sırasında gözlerden uzak anne olması hakkında bir de şaka yaptı. ünlü oyuncu "Pandemi sırasında yapılacak en iyi şey, hamile kalmak ve bir bebek dünyaya getirmek" dedi. Natalie Dormer, bebeğinin bunan 30 yıl sonra bir barda otururken arkadaşarına "Evet, ben bir Covid bebeğiyim" diyeceğini de gülerek ifade etti.

'İNSANLAR BAŞKA NE YAPABİLİR Kİ!'

Natalie Dormer, bu dönemde birçok Covid bebeği dünyaya geldiğini ve geleceğini de belirterek "İnsanlar başka ne yapabilir ki" diye sürdürdü sözlerini. Natalie Dormer, bebeğinin henüz üç aylık olduğunu belirterek kesinlikle hayatına neşe getirdiğini sözlerine ekledi. Dormer "Bir daha uzun çekim saatlerinden asla şikayet etmeyeceğim. Çünkü uyku eksikliği hiçbir şeye benzemiyor" dedi. Dormer her ne kadar uyku uyumayı özlediğini söylese de "Aşığım, kesinlikle aşığım. Bebeğim bir neşe ve coşku kaynağı. Uyku benim için her zaman önemliydi. Ama doğa akıllıdır hormonlar bu konuda da kendi dengesini buluyor" diye konuştu.

DORMER DIŞINDA BİRÇOK ÜNLÜ DE KARANTİNADA ANNE BABA OLDU

Taht Oyunları dizisinde Margaery Tyrell kararterini altı sezon boyunca canlandıran Natalie Dormer, ilk önemli çıkışını da 2007 tarinli bir tarihi drama olan The Tudors ilye yapmıştı. Natalie Dormer, pandemi sırasında anne olan tek ünlü değil. Gelin bu süreçte bebek sahibi olan diğer ünlülere de bir bakalım.

EN ALIŞILMADIK DOĞUM

Pandemi sürecindeki en ilginç doğum haberi İngiliz kraliyet ailesinden geldi. Kraliçe 2. Elizabeth ile eşi Prens Philip'in torunu Zara Tindall, evinin banyosunda üçüncü bebeğini dünyaya getirdi. Tindall, 39 yaşındaki eşi Zara Tindall'ın doğum yapmasından bir gece önce bazı belirtiler yaşadığını anlattı. Bu yüzden de bir gün sonra hastaneye gitmek ve onlar evde yokken kızları yedi yaşındaki Mia ve iki yaşındaki Lena'nın bakımı için organizasyon yaptıklarını anlattı. Fakat erkek olan üçüncü bebeğin doğumu onların beklediğinden erken gerçekleşti Tindall'ın anlattığına göre. Eşinin doğuma çok yaklaştığı sırada diğer iki kızının dünyaya gelişi sırasında da Zara Tindall'ın yanında olan arkadaşı Dolly Maude'un yine kendilerini yalnız bırakmadığını anlattı Mike Tindall. Anlattığına göre Dolly Maude, hastaneye gidecek zaman olmadığını fark edince de hemen spor salonuna gidip bir yoga matını ve havluları getirdi. Sonuç olarak Tindall, evinin banyosunda üçüncü bebeğini dünyaya getirdi.

Son Güncelleme: 28.04.2021 13:32:16
ETİKETLERnatalie dormer