UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“AİLE İÇİ SORUNUMUZ”

Survivor'da İletişim ödülünde annesiyle telefonda konuşan İsmail Balaban, “Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan” sözleriyle adeta yıkılmıştı.

“AİLE İÇİ  SORUNUMUZ”

İsmail Balaban'ın ikizi Turan Balaban olayın iç yüzünü anlattı. Kısa sürede gündem olan Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban, Instagram hesabından açıklama yaptı.

Tepkiler üzerine açıklamada bulunan Balaban, "Öncelikle herkese merhabalar. Dün yaşanan malum olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydum. Bu konular her ailede olabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile olan konuşması kimsenin duymadığını farz ederek yaptığı saf duygular ile yapılmış bir konuşmadır. (Yanında olamadığım için maalesef duruma engel olamadım) Burada her iki taraf için de olumsuz bir durum söz konusu maalesef. Konuların buralara gelmesini hiçbir şekilde istemezdik. Buradan bir şeyler çıkarmaya çalışanları, olayları farklı yönlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha fazla konuşulmamasını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 28.04.2021 11:54:41
ETİKETLERismail balaban  survivor