UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCU YİNE MASKESİZ!

Kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Onur Bay ile yaşadığı aşkla adından sıkça söz ettiren Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Her kısıtlamada köpeğini bahane ederek saatlerce dolaşan oyuncunun yine maskesiz olması dikkatlerden kaçmadı.

ÜNLÜ OYUNCU YİNE MASKESİZ!

Son olarak 'Arıza' adlı dizide rol alan oyuncu Dilara Aksüyek, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Köpeğini gezdiren oyuncu, her kısıtlama günü olduğu gibi yine dışarıdaydı.

YİNE MASKESİZ

Cadde’nin haberine göre; Maskesiz bir şekilde saatlerce köpeğini dolaştıran 33 yaşındaki Aksüyek, fotoğraflarının çekildiğini fark edince rahatsızlığını dile getirdi.

"Lütfen arkadaşlar, maskesiz çekmeyin. Eleştirilere maruz kalmak istemiyorum" diyen Dilara Aksüyek, maskesiz dolaşmaya devam etti. Güzel oyuncu, daha sonra evinin yolunu tuttu.

AŞIKLAR CİHANGİR'DE

Kısa ayrılık sürecinin ardından ilişkilerine ikinci şans veren Dilara Aksüyek ile Onur Bay geçtiğimiz hafta Cihangir'de objektiflere yansımıştı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle maske kuralına uyan ikili, Cihangir'de arkadaşlarıyla koyu bir sohbete dalmıştı. Dilara Aksüyek, bir ara sevgilisine sarılmıştı.

KULAĞINDA ISIRDI

Bununla da yetinmeyen ünlü oyuncunun, Onur Bay'ın kulağından ısırıp sevgi gösterisinde bulunması dikkat çekmişti. Bu hallerinin objektiflere yansıdığını fark eden oyuncu çiftin utandığı görülmüştü.

Son Güncelleme: 27.04.2021 08:30:12
ETİKETLERdilara aksüyek