UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İLKER BAŞ TUTUKLANDI!

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin’in faaliyetlerini durdurduğunu açıklaması ardından CEO İlker Baş ve 3 kişi gözaltına alındı.

İLKER BAŞ TUTUKLANDI!

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Buradaki sorgu işlemleri de tamamlanan şüpheli Baş ve eşi Güliz Baş’ın da aralarında olduğu 3 kişi tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Gelen son dakika haberine göre; İlker Baş, hakimlikteki sorgusu ardından ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muğla merkezli kripto para işlem platformu Vebitcoin'in faaliyetlerini durdurduğunu açıklaması ardından CEO İlker Baş ve 3 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Buradaki sorgu işlemleri de tamamlanan şüpheli Baş ve eşi Güliz Baş'ın da aralarında olduğu 3 kişi tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilmişti.

Muğla'da, işlemlerini durdurduğunu açıklayan kripto para platformu Vebitcoin soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı


NE OLMUŞTU?

Kripto para borsası Thodex'in bakım yapılacağı açıklaması sonrasında sitesini kapatması ve sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçmasıyla başlayan sürece Muğla merkezli Vebitcoin.com da katılmıştı.

Vebitcoin.com faaliyetlerine içine girdiği finansal zor durumdan dolayı son verdiğini belirtmişti. Thodex'in bakıma alındığını açıkladığı geçen 20 Nisan'da gece yarısında Vebitcoin de bakıma alındığı ve bu süreçten bu yana kapalı olduğu ortaya çıkmıştı.


Son Güncelleme: 26.04.2021 18:23:36
ETİKETLERvebitcoin  tutuklama