UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PINAR GÜLTEKİN’İN KATİLİ İÇİN HESAP VAKTİ!

Geçtiğimiz Temmuz ayında Cemal Metin Avcı tarafından kan donduran bir vahşilikle öldürülen Pınar Gültekin cinayetinin 4’üncü duruşması bugün Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Gültekin’in katili Avcı, yeniden hakim karşısına çıkacak. Duruşmada, Gültekin'in ölüm sebebi ve zamanına ilişkin adli tıp raporunun gelmesi bekleniyor.

PINAR GÜLTEKİN’İN KATİLİ İÇİN HESAP VAKTİ!

Pınar Gültekin, geçen yıl Temmuz ayında Cemal Metin Avcı tarafından korkunç bir şekilde katledildi. Cinayetinin 4'üncü duruşmasının bugün Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüleceği öğrenildi.

Duruşma öncesi Muğla Adliyesi önünde Pınar Gültekin'in aile avukatı Av. Dr. Rezan Epözdemir tarafından gelişmelere ilişkin açıklama yapılacağı belirtildi.

Duruşmada tanıkların dinlenmesinin yanı sıra Gültekin'in ölüm sebebi ve zamanına ilişkin adli tıp raporu talep edilmiş ve bu rapor bekleniyordu. Mahkeme heyeti tarafından Cemal Metin Avcı'nın ilk duruşmada kendisi ile ilgili bazı fotoğraf ve videoların bulunduğunu iddia etmiş ve ABD'den Android şifresi ile ilgili yazılan müzekkereye cevap verilmiş, yeniden müzekkere yazıldığı ve sonucu bekleniyor.

Son Güncelleme: 26.04.2021 12:05:10
ETİKETLERpınar gültekin