UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MERAL KAPLAN İSYAN ETTİ!

Oyuncu ve eski manken Meral Kaplan, evliliği boyunca yaşadıklarını Günaydın’a anlattı.

MERAL KAPLAN İSYAN ETTİ!

İş insanı eşi Erhan Kanioğlu ile olan evliliği sürecinde çok zor zamanlar geçirdiğini söyleyen Kaplan, şiddet gördüğü günleri, yaşadığı ekonomik sıkıntıları, kızının velayetini kaybettikten sonraki hislerini samimiyetle anlattı.

Meral Kaplan, “Erhan'ı kaç kez terk etmeye kalktım, ama her defasında beni durdurmak için psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladı, hatta evde çalışan yardımcımla bir olup beni dövmeye çalıştı” dedi.

İşte röportajdan öne çıkan başlıklar;

KIZINIZIN VELAYETİNİN SİZDEN ALINDIĞINI DUYUNCA NELER HİSSETTİNİZ?

Yıkıldım. İntihar etmek istedim, hâlâ aynı şeyi hissediyorum. Eskiden insanlar neden hayatına son verir diye düşünürdüm. Şimdi anlıyorum, insan hayatının anlamını kaybederse artık yaşamak bile istemiyor. Beni hayata bağlayan tek şey kızım. Kızım olmadan yaşamamın bir anlamı yok benim için. Erhan boşanma sürecinde kızımı kaçırmıştı. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu sayesinde kızım bulundu ve kavuştuk. Velayeti o aldı. Erhan eminim bundan sonra kızımı bir daha bana göstermeyecek. Erhan'dan dolayı kızımın Avrupa vatandaşlığı var. Oraya götürürse zaten bir daha onu bulmam imkansız. Eğer onu bir daha göremezsem, hayatıma son veririm. Benim için nefes almamın bile anlamı yok artık.

ŞU AŞAMADA NELER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

Biraz önce de söylediğim gibi; Erhan kızımı kaçırdığında bana İçişleri Bakanımız destek vermişti ve kızıma kavuşturmuştu beni. Bakın ben Erhan gibi güçlü ve maddi olarak zengin biri değilim. Ama bu davamda haklıyım. Cumhurbaşkanımız her zaman kadınları destekleyen bir lider. Eşi sayın Emine Erdoğan hep kadınların yanındadır. Sizin aracılığınızla buradan Cumhurbaşkanımıza ve eşi hanımefendiye seslenmek istiyorum: Lütfen bana yardım edin. Eski eşimin kızımı benden ayırmasına izin vermeyin. Kızımı kaybetmemek için büyük mücadele verdim. Kızım 6 yaşında. Anne sevgisine ve ilgisine ihtiyacı var. Ben onsuz yaşayamam.

Son Güncelleme: 26.04.2021 09:07:53
ETİKETLERmeral kaplan