UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SOSYETİK REZALET GÖRÜNTÜLENDİ!

Hep inkar ettiler… UçanKuş haberi ortaya çıkardığı günden itibaren “iftira”cı olarak suçlandı. Hem ünlü oteller zinciri kaya ailesi, hem de ünlü Altınbaş ailesi tarafından… Sonra Burak Kaya, Cavit Çağlar’ın kızından boşandı, Fatoş Altınbaş da Emir Sarıgül’den… Ve final… Bu akşam özel uçakla bodrum dönüşü yakalandılar! Kıyamet kopacak!

SOSYETİK REZALET GÖRÜNTÜLENDİ!

Aylar önce sosyetik bir skandal patlamıştı.

4 ünlü aileyi birden ilgilendiren bir skandal…

Bir yanda… Oteller zinciri sahibi Kaya Holding Yönetim Kurulu üyesi Burak Kaya ile evli olduğu, çocuklarının annesi, eski bakan Cavit Çağlar’ın kızı Yasemin Çağlar…

Diğer tarafta ünlü siyaset insanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le evli olan ve Emir’den iki de kızı olan Fatoş Altınbaş…

İki çift de çoluk çocuk sahibiydi ve sosyete içerisinde de sürekli birbirleriyle görüşüyor, birlikte tatillere gidiyorlardı.

Sonrasında UçanKuş çok önemli ve çok iddialı bir haber patlatmıştı.

İkisi de başkasıyla evli olan çiftten Burak Kaya ile Fatoş Altınbaş’ın aşk yaşadığıyla ilgili!..

Hem Burak ile Fatoş, hem de sosyetik aileleri Altınbaş’lar ve Kaya’lar bu habere çok büyük tepki göstermiş, iftira olduğunu ileri sürmüşlerdi.

Fotoğraf olmadığı için haberin devamını kimse getirememişti.

Ancak sonrasında ilginç bir gelişme daha oldu. İki çift de boşandı. Ama ısrarla bu boşanmanın herhangi bir aldatma olayıyla ilgili olmadığı iddia edildi. Zamanlama ise manidardı ancak ortada hala bir kanıt. Bir fotoğraf yoktu.

Fakat mum bugüne kadar yandı!..

Ve bugün… Sosyetik skandal nihayet fotoğraflandı.

Eyvah ki ne eyvah… Nasıl yakalandılar?

Çift, 22 Nisan Perşembe günü TC-CAN kuyruk isimli özel bir uçakla Bodrum’a uçtu. Kaya Palazzo Chic’de kaldılar.

Ve bugün akşam saatlerinde de saat 17.00’de Bodrum’dan kalkıp saat 18.00 gibi İstanbul Özel Havacılık sahasına indiler… İşte o anda da görüntülendiler.

Şimdi ortalık karışacak. Özellikle aldatılan tarafların aileleri, Çağlar ailesi ile Sarıgül ailesi şimdi nasıl bir açıklama yapacak, merakla bekleniyor. Kıyamet kopacak…







HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN    


Son Güncelleme: 25.04.2021 20:23:36