UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANNEANNE VE TORUN YAŞAMINI YİTİRDİ!

Konya’da market alışverişi yapıp yolun karşısına geçmeye çalışan Peruzet Koçak (57) ve torunu Ayşe Miray Doğru (6), Mehmet Urmamen’in kullandığı motosikletin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza yerine gelen anneanne ve torununun yakınları cenazeye sarılarak, ‘Yaşıyor mu, hiç canı yok mu?’ diye gözyaşı döktü.

ANNEANNE VE TORUN YAŞAMINI YİTİRDİ!

Kaza, saat 18.15 sıralarında merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Beyşehir Caddesi üzerinde meydana geldi. 25 yaşındaki Mehmet Urmamen idaresindeki 42 AFH 792 plakalı motosiklet, market alışverişini yaptıktan sonra yaya geçidinden yolun karşısına geçmekte olan Peruzet Koçak ve torunu Ayşe Miray Doğru'ya çarptı. Aşını süratli olduğu ileri sürülen Urmamen, kazaya yerinden yaklaşık 200 metre ileride durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Peruzet Koçak'ın kaza yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Kaza yerinin yanında bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Ayşe Miray Doğru'da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Motosiklet sürücüsü Mehmet Urmamen ise Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

'YAŞIYOR MU, CAN YOK MU?'

Kazayı duyup olay yerine gelen anneanne ve torunun yakınları gözyaşlarına boğuldu. Peruzet Koçak'ın cenazesine sarılan yakınları sağlık ekiplerine, 'Yaşıyor mu, hiç canı yok mu?' diye sorması ise dikkat çekti. Ölenlerden geriye, Koçak'ın aldığı sebzeler ve küçük kızın maskesi kaldı.

Son Güncelleme: 21.04.2021 20:39:08
ETİKETLERAnneanne  torun  kaza