UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

"EŞİM BULUŞMAYA GELMESEYDİ KENDİMİ ÖLDÜRECEKTİM"

İzmir'de boşanmak istediği Aycan Kıncı’yı (23) 38 yerinden bıçaklayarak ağır yaralayan Burak Kıncı'nın (26) yargılanmasına başlandı. Mahkemede, buluşmaya neden bıçakla gittiği sorulan tutuklu sanık Kıncı, "Eşim buluşmaya gelmeseydi kendimi öldürecektim" dedi.

"EŞİM BULUŞMAYA GELMESEYDİ KENDİMİ ÖLDÜRECEKTİM"

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşayan Burak Kıncı, 3 Kasım günü, boşanma davası açan eşi Aycan Kıncı'yı konuşmak için 1717 sokakta bulunan dönerciye davet etti. Burada buluşan çiftten Aycan Kıncı, Burak Kıncı'nın barışma teklifini kabul etmedi. Öfkelenen şahıs, cebinden çıkardığı bıçakla 2 çocuğunun annesini 38 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan genç kadın, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Gözaltına alınan Burak Kıncı ise sevk edildiği adliyede tutuklandı.

"HENÜZ DÖNMEK İÇİN ERKEN" CEVABINI ALICAN 38 YERİNDEN BIÇAKLADI

Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığı, Burak Kıncı hakkında 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. İddianamede, Burak Kıncı'nın olay günü konuşmak için bir dönerciye davet ettiği Aycan Kıncı'ya barışmak istediğini söylediği, "Henüz dönmek için erken" cevabını alınca da cebinden çıkardığı bıçağı defalarca sapladığı anlatıldı. İddianame, Karşıyaka 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kabul edilirken, Burak Kıncı'nın yargılanmasına başlandı.

SANIK DAVAYA SEGBİS İLE KATILDI

Karşıyaka 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutuklu sanık Burak Kıncı SEGBİS ile katıldı. Aycan Kıncı'nın yanı sıra avukatları İslam Gezer, Elif Büşra Berber, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu Derneği temsilcisi Hilal Susuz ile Burak Kıncı'nın avukatı Zeynep Karakurt salonda yerini aldı.

Son Güncelleme: 20.04.2021 20:23:33
ETİKETLERbıçaklama  mahkeme