UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İKİ FARKLI CORONAVİRÜS MUTASYONU DAHA GÖRÜLDÜ!

Coronavirüs salgınında bir bir ortaya çıkan mutasyonlar hem vaka sayılarını artırdı hem de aşılar konusunda soru işaretleri yarattı. İngiltere, Brezilya, Güney Afrika derken bu kez de Rusya'dan yeni mutasyon haberi geldi.

İKİ FARKLI CORONAVİRÜS MUTASYONU DAHA GÖRÜLDÜ!

Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi Başkanı Anna Popova, Sibirya ve Kuzeybatı mutasyonu olarak adlandırdıkları Covid-19’un iki yeni mutasyonunun tespit edildiğini açıkladı.

Rusya'da Covid-19’un iki yeni mutasyonunun tespit edildiğini açıklandı. Rusya İnsan Sağlığı ve Tüketici Haklarını Koruma Servisi Başkanı Anna Popova tarafından yapılan açıklamada, “Şu an henüz tanımlayamadığımız yeni mutasyonlar gözlemliyoruz” diyerek, "Bu yeni mutasyonlar daha önce Rusya dışında görülenlerden çok farklı" ifadelerine yer verdi.

SİBİRYA VE KUZEYBATI MUTASYONU

Popova, Rusya Bilimler Akademisi’nde yapılan toplantıdaki açıklamasında, mutasyonlara 'Sibirya mutasyonu' ve 'Kuzeybatı mutasyonu' adı verildiğini ifade ederek, Sibirya mutasyonunun daha önce fark edildiğini ancak risk taşımadığını belirtti.

Son Güncelleme: 19.04.2021 18:07:24
ETİKETLERmutasyon virüs  corona