UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“CAMDAKİ KIZ”IN MUZO'SU, ENİS ARIKAN OLDU!

Camdaki Kız dizisi ekranlarda kısa sürede büyük ilgi gördü. Oyuncuları heyecan yaratırken Camdaki Kız Muzaffer'in kim olduğu merak konusu oldu. Sık sık dizide Muzo ismi öne çıkıyor. Muzaffer'in kim olduğu ve gerçek ismi belli oldu. Camdaki Kız Muzaffer’in Enis Arıkan olduğu ortaya çıktı.

  “CAMDAKİ KIZ”IN MUZO'SU, ENİS ARIKAN OLDU!

Gerçek hikayelerden ekrana uyarlanan Camdaki Kız dizisinde Sedat'ın kardeşi olan Muzaffer yani Muzo'yu kimin oynayacağı araştırılıyordu. Kendini göstermeyen ve odasından çıkmayan Muzo, yeni bölümde ortaya çıkacak. Muzo karakterini ise Enis Arıkan oynayacak.

Dizide Sedat'ın kardeşi olan ve evin üyelerinden Muzaffer, kitapta yer alan bilgilere göre; Muzaffer ailenin küçük oğludur. Dizide kitaptaki Suat, Selen karakterine dönüşmüştür. Muzaffer için kitapta Kambur Muzo ifadesi yer alıyor. Odasından çıkmaz ve kendini hiç göstermez. Muzaffer ve Suat ikizdir.

ENİS ARIKAN KİMDİR?

Arıkan, 3 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarı Tiyatro Bölümü ve Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Performans Bölümü’nden mezun oldu. Şebnem Bozoklu ve Ezgi Mola gibi pek çok ünlü isimle sınıf arkadaşı olan Enis Arıkan, birçok reklam projesinde rol aldı.

Son Güncelleme: 19.04.2021 00:32:48
ETİKETLERcamdaki kız  enis arıkan  muzo  burcu biricik