UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANDE ERÇEL İLE KEREM BÜRSİN'İN SET AŞKI GERÇEK Mİ OLDU?

Set dışında günlük hayatta da sık sık birlikte görüntülenen Hande Erçel ile Kerem Bürsin, önceki gün bir spor salonundan çıkarken objektiflere yansıdı. İkili, gazetecilerin aşk hayatlarıyla ilgili sorularına açık kapı bıraktı. İkili set aşkları özel hayata taşınan ilk sevgililer değil... Kiminin aşkı gerçeğe dönüştü, kimi ilerleyen zamanda ayrıldı, kiminin ilişkisi ise evliliğe kadar gitti.

HANDE ERÇEL İLE KEREM BÜRSİN'İN SET AŞKI GERÇEK Mİ OLDU?

HANDE ERÇEL-KEREM BÜRSİN

Sen Çal Kapımı adlı dizide başrolleri paylaşan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, İstinye'de bulunan bir spor salonundan çıkarken görüntülendi. İkili, muhabirlerin aşk sorularına verdiği yanıtlarla kafaları karıştırdı.

Gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" ifadelerini kullandı. Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz da..." yorumu üzerine Bürsin, "Çok konuşmaya gerek yok bence" diyerek, yanıt verdi.

Bürsin'in hemen ardından salondan ayrılan Erçel de benzer şeyler söyleyerek, "Olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetindi.

Son Güncelleme: 15.04.2021 09:19:13
ETİKETLERhande erçel  kerem bursin