UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUNUN DEV TEKTAŞI OLAY OLDU!

'Survivor 2021'den elendikten sonra sevgilisi İsmail Berhan’dan evlilik teklifi alan Öykü Çelik, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden oyuncunun tektaş yüzüğü dikkat çekti. Bir muhabirin yüzüğü için yaptığı yorum, Öykü Çelik'i kahkahaya boğdu.

ÜNLÜ OYUNCUNUN DEV TEKTAŞI OLAY OLDU!

Geçtiğimiz hafta sevgilisi İsmail Berhan’dan evlilik teklifi alan Öykü Çelik, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Berhan’ın da evinin bulunduğu yalı dairesinin önüne masa-sandalye atan çift, keyifli dakikalar yaşadı.

Çay sohbeti sonrası sevgilisinin elini tutan Öykü Çelik, yürüyüşe çıktı. Ayaküstü soruları yanıtlayan oyuncu, 'Survivor 2021' yarışmasıyla ilgili konuştu.

"Gittik, geldik. Her şeyi gördünüz zaten. İyiydi ama çok zordu. Beklediğimden çok daha zordu tabii ki ama herkes için öyleydi. Zaten zoru başarmaya gittik. Orada üç küsür ay kalabilmek bile benim için çok büyük bir başarı, oradakiler içinde öyle. Onun için Allah'a hep utandırmadan çıkmak için dua ettim, öyle de olduğunu düşünüyorum."

'Yarışma boyunca aç, susuz kaldınız. Neler söyleyeceksiniz?' sorusuna oyuncu, "Aç, susuz ve özlem içerisinde kaldık. Zor olduğunu biliyorduk ama. Arada bir açıktan böyle kelimeleri toparlayamıyorduk, konuştuğumuzu duyamıyorduk ama yine de orada kazandığımız zamanlar oldu. Gelir gelmez kokoreç yedim” yanıtını verdi.

Öykü Çelik’in vedasının ardından yaşanan olaylarla ilgili Çelik, "Tabii İlayda kendi yemeğini paylaşmış, Batuhan bir içecek bulup onu koymuş. Batuhan'ın da normalde yaptığı bir şey değil bu. Ben oradayken böyle bir şeyine hiç rastlamadım. Diğer kızları bilmiyorum, aynı takımda olmadığımız için bizim onlarla konuşmamız yasaktı. Bilmiyorum çok açlık mı çekiyordu, ya da psikolojik başka bir sıkıntı mı yaşıyordu? Açlıktan ötürü herhalde. O yüzden aldığını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu, sözlerine; "Bence onu çok lekeleyecek bir şeyde değil bu arada o içeceği almasını. En başta Acun Bey ve oradakiler oyuncu psikolojisini anlıyor. O yüzden onu karalayacak bir şey değil benim gözümde açıkçası. Zaten cezası üç ödül yememek” şeklinde devam etti.

Öykü Çelik’e yarışmadan ayrılmasının ardından adada kavgaların arttığı hatırlan muhabirler, 'Siz mi idare ediyordunuz arkadaşlarınızı?' diye sordu.

Güzel oyuncu, "Ben insanları hep uzlaştırıyordum. O öyle dedi ama sende böyle dedin diye yumuşatıyordum ortamı. Hem bunun etkisi vardı hem de durup dururken kimse birbirine sallayamıyordu benim olduğum yerde. Çünkü ben her şeye şahit olduğum için herkesin hakkını savunuyordum, haklı olanın. Patlamaya hazır yanardağ gibiydi herhalde ben bekleniyordum o denge bozulsun diye herkes taşlarını döktü, belki de iyi oldu” cevabına verdi.

Yeni projesi olduğunu söyleyen Çelik, "Bir dizi var ama kesinleşsin öyle söyleyeyim” dedi. Setleri özlediğini belirten oyuncu, ”Ben setlerle yaşadım hep hayatım boyunca. İnsan mesleğini özlüyor tabii ki” dedi.

Sevgilisi İsmail Berhan’ın evlenme teklif ettiği hatırlatılıp, "Yarışma sonrası böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusuna Çelik, "Bekliyordum. Ben gitmeden önce konuşmuştuk" dedi. Bu sırada gazetecilerin tektaşından görüntü aldığını fark eden oyuncu, ”Böyle yapmayın utanıyorum” yanıtını verdi.

Bir muhabirin, "Tektaş değil gök taşı” sözlerine kahkahayı patlatan Çelik, "Böyle ayıp oluyor gibi geliyor bana açıkçası. Bizim gitmeden önce konuştuğumuz bir şeydi. Hemen gelir gelmez olacağını düşünmüyordum. Biraz daha yaza doğru düşünüyordum ama böyle oldu” dedi.

Yarışmayı izlediğinde çok heyecanlandığını söyleyen iş insanı İsmail Berhan, sevgilisiyle gözlerden kayboldu.

Güzel oyuncu, İsmail Berhan ile birlikteliğini Survivor'a katılmadan önce ilan etmişti. Çelik, bir arkadaşının yayınladığı fotoğrafı kendi sayfasında yer vererek, sevgilisi ile çekilen pozuna kalp emojisi koymuştu.


Son Güncelleme: 13.04.2021 10:32:28
ETİKETLERmuhabir  öykü çelik