UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PRENS HARRY ÖZÜR BEKLİYOR!

Son olarak birlikte kamera karşısına geçtikleri ve tartışmalı açıklamalar yaptıkları Oprah Winfrey röportajından sonra Prens Harry ve Meghan Markle'dan ses çıkmıyor. Ama çift hakkındaki iddiaların da ardı arkası gelmiyor.

PRENS HARRY  ÖZÜR BEKLİYOR!

İngiliz basınına yansıyan iddialara göre Prens Harry, ailesinin karısı Meghan Markle'a davranışları nedeniyle ondan özür dilemesini istiyor. Yine bu iddialara göre Harry'nin bu konuda geri adım atmaya da niyeti yok.

EN KÖTÜ SEVİYEDE

Yıllardır İngiliz Kraliyet Ailesi'ni yakından takip eden uzmanlara göre Harry ile ağabeyi William ve babası Charles arasındaki tüm ilişkiler Oprah Winfrey röportajından sonra bugüne kadar olduğu en kötü seviyeye geriledi. Üstelik bu gerilimin geri dönüşünün de çok zor olduğu ifade ediliyor.

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin son dönemde yaşadığı çalkantıları masaya yatıran uzmanlar US Weekly'ye yaptıkları açıklamada Prens Harry'nin, Kraliyet Ailesi'nin üyelerinden eşi Meghan Markle'a davranışları yüzünden bir özür beklediğini ileri sürdü.

Harry ile Meghan, Winfrey röportajında İngiliz Kraliyet Ailesi hakkında yenilir yutulur cinsten olmayan iddialar ortaya atmıştı. Bu iddialardan biri de Meghan Markle'ın uğradığı ırkçılıkla ilgiliydi.

Son Güncelleme: 7.04.2021 09:10:00
ETİKETLERmeghan markle  prens harry