UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DİLAN ÇITAK VE LEVENT DÖRTER AYRILDI!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Levent Dörter'den ayrıldı. Nikah masasına oturması beklenen bir dargın bir barışık çift, yine ilişkilerini sonlandırdı.

DİLAN ÇITAK VE LEVENT DÖRTER AYRILDI!

Uzun yıllardır çalkantılı birliktelik yaşayan Dilan Çıtak Tatlıses ile Levent Dörter, ilişkilerine bir kez daha nokta koydu. Geçtiğimiz aylarda, evlilikle ilgili "Biz bu yola girmek istiyoruz ama şanssızlıklar oluyor, akışına bıraktık" diyen müzisyen çift, fikir ayrılıkları nedeniyle yollarını ayırdı.

Çıtak ve Dörter, biten ilişkilerinin ardından sosyal medyada birbirilerini takip etmeyi bıraktı ve birlikte oldukları fotoğraflarını da sildi.

PANDEMİ DÜĞÜN ERTELETMİŞTİ

Bir dargın bir barışık aşıklar, geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah masasına oturacaklarını söylemiş ancak pandemi nedeniyle düğünlerini ertelemişlerdi.

"BİR İMZALIK İŞ!"

Levent Dörter, "Bir imzalık işimiz var, o imzayı da en güzel anda, moraller yerine geldiğinde sizleri de şahit yaparak atmak istiyoruz" açıklamasını yapmıştı.

"BENİ ALDATTI" DEMİŞTİ

Dilan Çıtak, çarpıcı bir itirafta bulunarak, ilişkilerinin başlarında sevgilisinin kendisini aldattığını söylemişti. Çıtak, "Ben bu konularda daha çok psikolojik yaklaşırım. Bunun psikolojisine inmek isterim çünkü bunu kimse sebepsiz yapmaz." demişti.

Dörter ile ilgili, "En büyük aşkı ve sevgiyi bende yaşadı" ifadelerini de kullanan Çıtak, "Ben çekilmez bir kadınım. Levent gibi sadece sakinlik ve özgürlük isteyen bir adam için başına gelmiş en büyük belayım. O yüzden bana katlanıyorsa ben onun için gerçekten özelim" şeklinde konuşmuştu.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SALDIRIYA UĞRADI

Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz çarşamba günü büyük bir şok yaşamıştı. Yabancı uyruklu dört kişilik grup, Çıtak'ın Nişantaşı'ndaki güzellik merkezinde gerginlik çıkarmıştı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve görevli bir erkek çalışan darp edilmişti. Yaşananların ardından Çıtak, hemen Harbiye Polis Merkezi'nin yolunu tuttu ve turistlerden şikayetçi olmuştu.

'RANDEVU YOK' DEYİNCE SALDIRDILAR

İfade verdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, "Şu an çalışanımın sağlığını düşünüyorum, aklım onda. Tomografi çekilecek. Kötü bir şey yaşadık. Asistanım randevu olmadığını söyleyince arbede yaşandı ve direk saldırdılar. Parfüm şişesi ile çalışanımın kafasını yardılar." şeklinde konuşmuştu.

"ADALET YERİNİ BULACAKTIR"

Yaşananlardan sonra İbrahim Tatlıses üzüntüsünü dile getirmişti. Ünlü türkücü, "Kızımın ve çalışanlarının başına gelenlerden dolayı üzgünüm. Bugün benim kızıma yarın bir başkasına. Adalet yerini bulacaktır. Buna inanıyorum." demişti.

BABASIYLA POLEMİK YAŞADI

İbrahim Tatlıses, daha önce Kuşadası'ndan 7 çocuğuna da birer daire vereceğini açıklamıştı. Ancak Dilan Çıtak, kendisine ev verilmediğini söylemiş, Tatlıses de, 'Bize evrak gönderecekti, göndermedi o yüzden evi alamadı' ifadelerini kullanmıştı.

Genç şarkıcı, babasının bu sözlerine sert yanıt vererek, "Bir şeylerin peşine düşmedim. Ben, ev, miras beklemiyorum. Çocuk evrakla yapılmıyor, hislerle yapılıyor." demişti.

"BEKLENTİM OLMADI"

Aynı zamanda şarkıcı olan Dilan Çıtak Tatlıses, babasından miras beklentisi olup olmadığı sorusuna,  “Hiçbir zaman öyle bir beklentim olmadı. Hatta bu konuda haksız eleştirilere de maruz kaldım. Babamın soyadını almamın nedeninin para olduğunu söylüyorlardı. Halbuki öyle bir şey yok. Ben kendi parasını kazanıp harcayan biriyim. Tatlıses soyadını maneviyat yönünden aldım. Mesela ‘Çocuklara Kuşadası’ndan ev verilecek’ dendi, herkese verildi ama bana verilmedi. Çıkıp da ‘Niye bana verilmedi?’ demedim. Çünkü aklım orada değil.” yanıtını vermişti.

BABASIYLA BUZLARI ERİTTİ

Uzun süredir dargın olan baba-kız aralarındaki buzları eritmişti. Tatlıses, kızının evine gitmişti. Dilan Çıtak da o anları, "Evime hoşgeldiniz babacım" notuyla paylaşmıştı. 1989 doğumlu Dilan Çıtak, 2013 yılında ortaya çıkmış ve Tatlıses yıllar sonra kızını kabul etmişti.

Son Güncelleme: 6.04.2021 12:52:49
ETİKETLERçift  dilan çıtak