UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KEREM BÜRSİN NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Yıldız Teknik Üniversitesi Ödül Töreninde yılın enlerine ünlü isimlerine ödüller verildi. Ancak törende anlamsız bir olay oldu. Yılın enlerine, ünlü isimlere ödül veren gece düzenleyen bu gece de sunucu Bay j’nin ödül verdiği isimlerden biri olan Kerem Bürsin’i hedef alan sözleri tepki çekti.

KEREM BÜRSİN NEYE  UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI!

Yıldız Teknik Üniversitesi 2021 Ödül Töreni az önce düzenlendi. Gece pek çok ünlü isim ekranın en iyileri olarak ödüllerini aldı. Ancak gecede anlamsız bir olay yaşandı ve bu olayın hedefi sadece Kerem Bürsin oldu.

Ancak nedense hem ünlü isimlere ödül veren bir gece düzenleyen öğrenciler ödül verdikleri isimlerden Kerem Bürsin’i hedef aldı. Her biri milyonlar kazanan ünlü oyuncuları, şarkıcıları, sunucuları, sanatçıları çağırıp ödül veren Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri sunucusu, onlardan nedense Kerem Bürsin’i hedef aldı.

Kerem Bürsin, Yıldız Teknik Üniversitesi ödül töreninde sahneden inerken sunucu “Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti” ifadelerini kullandı. Bu anlamsız sözleriyle ünlü oyuncu şok oldu ve hiçbir şey söylemeden salonu terk etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 11.03.2021 23:59:09
ETİKETLERkerem bürsin  bay j