UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HATİCE’NİN SON SÖZÜ YÜREK YAKTI!

İstanbul Sultanbeyli’de Adnan Soysal, uyuyan eşi Hatice Soysal’ı önce boynundan bıçakladığı, sonra yastıkla boğduğu gerekçesiyle tutuklanmıştı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başavcılığı, Adnan Soysal hakkında “Eşi canavarca hisle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

HATİCE’NİN SON SÖZÜ YÜREK YAKTI!

İstanbul Sultanbeyli'de geçtiğimiz 7 Ocak günü saat gece 4.30 suları Adnan ve Hatice Soysal çifti henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma bir anda büyüyünce Adnan Soysal karısı Hatice Soysal'ı bıçakladıktan sonra kendi bileklerini de kesmiş halde bulunmuştu.

EŞİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN PLAN YAPIYORMUŞ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın düzenlediği iddianamede maktul Hatice Sosyal ile şüpheli Adnan Soysal'ın evli oldukları belirtilirken aynı zamanda şüpheli Adnan Soysal'ın olay tarihinden önce eşini öldürmek için planlar yaptığı ve sürekli ölüm konusunu düşündüğü aktarıldı. Düzenlenen iddianamede 7 Ocak 2021 tarihinde kayınvalidesi ve oğlunun da evde bulunduğu, saat 03.00 sıralarında maktulün uyuduğu sırada, şüphelinin daha önce mutfaktan alıp yatak odasına getirdiği bıçakla, maktulü boynundan bıçakladığı kaydedildi.

NEFES ALMASIN DİYE YASTIKLA BOĞMUŞ

Eşi Adnan Soysal tarafından bıçaklanan maktul Hatice Soysal'ın ise çığlık atarak uyandığı belirtilen iddianamede, maktulün şüpheliye "Sen ne yaptın" dedikten sonra yatağın yan tarafına düştüğü, şüpheli Adnan Sosyal'ın maktulün nefes almasını önlemek amacıyla yastıkla maktulü boğduğu ifade edildi.

'BEN AYRI ODADA YATIYORDUM'

Hazırlanan iddianamede müşteki Meliha Bulkaç'ın da ifadesine yer verildi. Meliha Bulkaç iddianamedeki ifadesinde 'Hatice benim kızım olur. Olay günü kızımın ikametinde ayrı bir odada yatıyordum. Gece saat 02.30 sıralarında telefonum çaldı. Kızımın telefonundan arandım ancak telefona yetişemedim. Daha sonra ben aradım telefonu Rüstem Sosyal açtı, bana 'Odada bir şey oldu git bak' dedi. Kızımın odasına gittim, kapıyı Adnan açtı bana 'Rüstem'i al sizin eve gidin' dedi. Ben o esnada Hatice'yi göremedim, meydana gelen olaydan şikayetçiyim' dedi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPSİ İSTENİYOR

Savcılığın hazırladığı iddianamede şüpheli Adnan Soysal'ın "Eşi canavarca hisle veya eziyet çektirerek tasarlayarak öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla cezalandırılması talep edildi.

Tutuklu sanık Adnan Soysal'ın yargılanmasına önümüzdeki günlerde İstanbul Anadolu 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

 

Son Güncelleme: 8.03.2021 13:20:46
ETİKETLERadnan soysal  hatice soysal