UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MÜSLÜM GÜRSES'İN AVUKATINDAN YALANLAMA!

3 Mart’taki ölüm yıldönümünde anılan arabesk müziğinin büyük ismi Müslüm Gürses, hemen akabinde çirkin dedikodulara maruz kalmıştı. Merhum sanatçının bir kızının olduğunun iddia edilmesiyle eski defterler yeniden karıştırılmıştı.

MÜSLÜM GÜRSES'İN AVUKATINDAN YALANLAMA!

Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur’un ailesinin avukatı Onur Şahin  iddiaların tümünün yalan olduğunu söyledi ve yazılı açıklama gönderdi:

 “Müslüm Gürses’in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses’in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur’a kalmıştır. Anılan miras, yayılan söylentilerin aksine, yüklü maddi değeri olan malvarlığı olmayıp, seslendirdiği şarkılar, fotoğraflar, adı ve geride bıraktığı manevi yönü ağır anılarıdır. Değerli sanatçı Muhterem Nur’un vefatı üzerine de bu miras, Nur’un torunları olan iki yasal mirasçısına kalmıştır. Anılan iki mirasçı haricinde, herhangi bir mirasçı, yasal hak sahibi bulunmadığı gibi, bu yönde iddiası olan üçüncü kişi dahi yoktur.”

Avukat Onur Şahin, Gürses ve Muhterem Nur’un reklam aracı olarak kullanılmaya çalışılmasına izin vermeyeceklerini, bu gibi eylemlere karşı tüm yasal hakları kullanacaklarını da sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 8.03.2021 09:26:32
ETİKETLERmüslüm gürses