UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEVGİLİSİNİ DARP EDEN CAN ÇELEBİ'NİN YÜZSÜZLÜĞÜ PES DEDİRTTİ

Eski sevgilisi Ivana Sert’i tartaklayan rallici Can Çelebi’nin, yeni sevgilisi Kübra Senemay Kılıçoğlu’nu da darp ettiği ortaya çıkmıştı. Genç kadın, aldığı darp raporuyla Aile Mahkemesi’ne başvurup Can Çelebi hakkında, bir ay süreyle kendisine yaklaşmama kararı çıkarttı.

SEVGİLİSİNİ DARP EDEN CAN ÇELEBİ'NİN YÜZSÜZLÜĞÜ PES DEDİRTTİ

Daha önce eski sevgilisi İvana Sert'i kıskançlık yüzünden tartakladığı iddialarıyla gündeme gelen Can Çelebi'nin başı, yeni kız arkadaşı Kübra Senemay Kılıçoğlu'nun "Beni de darp etti" şikayeti sonrası derde girmişti.

Genç kadın, Çelebi'den şiddet gördüğünü iddia ederek Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olmuştu. Kılıçoğlu, darp raporunu da yanına alarak Çelebi hakkında kendisine ve bulunduğu konuta, okula ve iş yerine bir ay süreyle yaklaşmama kararı çıkartmıştı.

Günaydın’ın haberine göre; Çelebi, hakkında çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu iddia ederek Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurup erişim engeli talebinde bulundu.

Hakimliğe sunulan dilekçede, Çelebi'nin ülkenin en saygın üniversitelerinde eğitim görüp otomotiv yan sanayisinde ticaret yapan bir iş adamı olduğu anlatıldı. Çelebi, Kılıçoğlu tarafından kendisinin darp edildiğini, bu konu hakkında da savcılığa şikayette bulunduğunu ifade etti.

Söz konusu haberlerle hakaret ve özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiğini beyan eden Çelebi'nin talebini değerlendiren hakimlik; bu haberlerde hukuka aykırılığın ve kişilik haklarına müdahalenin bulunmadığına, basın özgürlüğü kapsamında olduğuna kanaat getirerek talebi reddetti.

Son Güncelleme: 8.03.2021 08:46:05
ETİKETLERcan çelebi  ivana sert