UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRESİYE DÖVEN İBRAHİM ZARAP TUTUKLANDI

Kadına şiddet haberi bu kez Samsun'dan geldi. Bir kadın, 5 yaşındaki kızının gözleri önünde, 3 yıl önce boşandığı İbrahim Zarap tarafından öldüresiye dövüldü. Saldırgan, çevredeki vatandaşlarca etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi. Adliyeye sevk edilmesinin ardından İbrahim Zarap tutuklandı.

ESKİ EŞİNİ ÖLDÜRESİYE DÖVEN İBRAHİM ZARAP TUTUKLANDI

Dün akşam Samsun'da yaşanan olayda İbrahim Zarap, dün kendisinde kalan kızları E.M.'yi teslim etmek üzere anne E.M. ile ilçe meydanında bir araya geldi.

Bu sırada İbrahim Zarap, 3 yıl önce boşandıkları eski eşi E.M.'ye bilinmeyen nedenle tekme- tokat saldırdı. İbrahim Zarap'ın yere yığılan kadına tekme atmaya devam ettiği anlar ise çevredeki evlerden bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kayıt altına alındı.

Görüntülerde çevredekilerin evlerinin penceresinden  bağırmasına, küçük kızının da anne diyerek ağlamasına aldırmayan saldırganın, yerde yatan eşine art arda tekmeler savurduğu, başını da yere çarptığı görüldü.

Vatandaşların müdahalesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri İbrahim Zarap'ı gözaltına alırken, E.M. ise ihbarla gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan E.M.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Küçük kız korumaya alınırken, olayla ilgili Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Bürosu ekiplerince de soruşturma başlatıldı.

Adliyeye sevk edilen, İbrahim Zarap tutuklandı.


HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 7.03.2021 11:34:31
ETİKETLERSAMSUN