UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İSTANBUL'DA YASAKSIZ İLK CUMARTESİ!

Sokağa çıkma kısıtlamasının yaklaşık üç ay sonra kaldırıldığı ilk Cumartesi gününde İstanbullular, sahillere akın etti. Kimi sahilde kahvaltı yaptı kimisi de yürüyüş yapıp, balık tuttu. Vatandaşların bazıları kurallara uydu bazıları da uymadı.

İSTANBUL'DA YASAKSIZ İLK CUMARTESİ!

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle üç aydır tüm yurtta uygulanan hafta sonu sokağa çıkma yasağı bu haftadan itibaren şehirlerin koronavirüs risk yoğunluğuna göre belirlendi. İstanbul, turuncu renk (Yüksek Riskli) olarak tespit edildi. Buna göre, sadece pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

"EVDE KALSAK DAHA İYİYDİ"

Ortaköy Sahili'nde balık tutan Tamer Billur "Bence evde kalsak daha iyiydi. Hastalık çoğalmaz. O kadar bilim adamları büyüklerimiz uğraşıyor” dedi.

"İLK DEFA CUMARTESİ GÜNÜ DIŞARI ÇIKIYORUZ"

Bir gün de olsa hafta sonu dışarıda olmaktan mutlu olduğunu söyleyen Mecnun Ergin, "İlk defa cumartesi dışarı çıkıyoruz. Koronavirüs hastalığının bitmesi için yarın evdeyiz." diye konuştu.

"BOĞAZDA KAHVALTI YAPMAK İÇİN AVCILARDAN GELDİM"

Avcılardan Arnavutköy Sahili'ne kahvaltı yapmaya gelen Ömer Faruk Tolun "Uzun zamandan beri ilk defa boğazda bir kahvaltı yapmak istedim. Onun sevinci var içimde. Boğazda olup nefes almak bile farklı geliyor. Avcılar'dan geliyorum. Sadece bu kahvaltı için. Bir de boğazda yürüyüş yapacağım. Bence bu dünyaya bedel. Her şeye değer." dedi.

Son Güncelleme: 6.03.2021 12:29:17