UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O CANİNİN CEZASI BELLİ OLDU!

Kartal'da 13 Mayıs 2019'da Feride Genç'i (37) eşarpla boğarak öldürdüğü ve evinden 6 bin 800 lira çaldığı iddia edilen Muharrem Kabuk'un (51) yargılandığı davada karar çıktı.

O CANİNİN CEZASI  BELLİ OLDU!

Kartal'da 13 Mayıs 2019'da Feride Genç'i (37) eşarpla boğarak öldürdüğü ve evinden 6 bin 800 lira çaldığı iddia edilen Muharrem Kabuk'un (51) yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Kabuk'u "Bir suçu işleyebilmeyi kolaylaştırmak ve delillerini gizlemek amacıyla kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Olay anında kullanılan eşarbı silahtan sayan mahkeme heyeti, "Nitelikli yağma" suçundan da sanığın 12 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi. Verilen cezalarda indirim uygulanmazken sanık son sözünde suçlamayı kabul etmeyerek "Feride'yi ben öldürmedim" dedi.

"Feride'yi öldürmedim"

Anadolu 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Muharrem Kabuk getirildi. Duruşmada taraf avukatları da hazır bulundu. Avukat beyanlarının alınmasının ardından son sözü sorulan sanık Kabuk "Ben namusum ve şerefim üzerine yemin ederim Feride'yi öldürmedim. Ben cezaevindeyken katil dışarıda dolaşıyor. Kur'an'ın üzerine el basarım. Polislikte alınan ifademi baskı altında verdim, ifadeyi kabul etmiyorum. Beraatimi istiyorum" dedi.

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Muharrem Kabuk'u "Bir suçu işleyebilmeyi kolaylaştırmak ve delillerini gizlemek amacıyla kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme, sanığın suç öncesi ve sonrası davranışlarını, suç işlemekteki ısrarlı tutumunu ve pişmanlık göstermemesini gözeterek cezada indirim uygulamadı.

Son Güncelleme: 5.03.2021 13:39:14
ETİKETLERkartal  muharrem kabuk