UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PRENS HARRY VE MEGHAN MARKLE ÇİFTİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR!

Kraliçe Elizabeth, Prens Harry'nin Kraliyet'teki görevlerini bırakmasından Meghan Markle'ı sorumlu tutuyor. Meghan Markle, Kraliyet Ailesi'ni 'yalan haber yaymakla' suçladı. Saray'dan karşı atak geldi: 'Meghan, çalışanlarına zorbalık etti, soruşturma başlattık'.

PRENS HARRY VE MEGHAN MARKLE ÇİFTİ GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR!

İngiltere bugünlerde yine Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerini bırakarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çiftini konuşuyor.

Yeni gerilimin odağında çiftin Oprah Winfrey'yle yaptığı söyleşideki diyaloğu var…

Markle, ünlü sunucunun "Gerçeklerinizi anlattığınızı duyan Saray hakkında ne hissediyorsunuz?" sorusu üzerine şöyle dedi:

"Firmanın bizimle ilgili yalan haberlerin sürdürülmesinde aktif bir rolü varsa bunca zamandan sonra bizden hala nasıl sessiz olmamızı bekleyebilirler, anlamıyorum."

Röportajdan bu kesitin yayınlanmasıyla eş zamanlı olarak, Markle ile ilgili zorbalık suçlamaları gündeme geldi.

SORUŞTURMA AÇILDI

The Times gazetesi, Meghan Markle'ın Ekim 2018'de en az iki saray çalışanına zorbalık ettiğini, bir Kraliyet gezisi sırasında bir görevliyi ağlattığını öne sürdü.

Bu haberin ardındansa, Buckingham Sarayı'ndan soruşturma açıklaması geldi.

Açıklamada, "Sussex Dükü ve Düşesi (Prens Harry ve Meghan Markle) hakkında eski çalışanlar tarafından ortaya atılan iddialar konusunda biz de endişeliyiz. Kraliyet çalışanları, zorbalık veya tacize asla müsamaha göstermeyecek" denildi.

Bu arada İngiliz basınına göre Markle, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'da öldürülmesinden ve cinayetten MBS'nin sorumlu tutulmasından kısa süre sonra Suudi prensinden düğün hediyesi olarak gelen küpeleri taktı.

Bu da tartışmalara yol açtı.

Son Güncelleme: 5.03.2021 09:30:32