UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

'İLTİHAP VAR' DEDİ, KANSER ÇIKTI!

İstanbul’da yaşayan Ceren Yılmaz, özel bir hastaneye gitti. Rahatsız olduğunu ve kanserden şüphelendiğini söyledi. Doktor ise biyopsi sonrası “İltihap var” dedi. Ancak talihsiz kadın kanserdi. Hastaneden ise şok teklif geldi: Şikayetini geri çek masraflarını karşılayalım…

'İLTİHAP VAR' DEDİ, KANSER ÇIKTI!

İstanbul'daki özel bir hastanede büyük bir sağlık skandalı yaşandı. 37 yaşındaki Ceren Yılmaz eylül ayında bazı şikayetler sonrası hastaneye başvurdu. Aile içinde birçok kanser hastası olduğunu ısrarla belirtince biyopsiye karar verildi. Biyopsi sonrasında 7 Eylül'de patoloji raporu hazırlandı. Doktor, Ceren Yılmaz'a göğüste iltihap olduğunu söyledi. Antibiyotik verip evine gönderdi. Genç kadın, ailesindeki hastalıkları da dikkate alarak bu kez İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gitti. Burada yapılan tetkikler sonrasında ikinci kez biyopsi yapılmasına karar verildi. 20 Ekim'deki biyopsi sonrası Ceren Yılmaz şok bir haberle sarsıldı. Çünkü iki göğsünde birden en küçüğü 0.8 santim, en büyüğü 1.4 santim olan tümörler tespit edildi. Hatta lenflere kadar sıçradığı belirtildi.

"BURADA İNSAN SAĞLIĞI SÖZ KONUSU"

3. evre meme kanseri teşhisi konan genç kadın, hemen tedavi altına alındı. Ceren Yılmaz, internette özel hastane hakkında şikayetler yazdı. Bunun üzerine hastaneden kendisine geri dönüş yapıldı. Ve genç kadın bir kez daha büyük bir şok yaşadı. Çünkü hastane kendisine, "Şikayetinizi geri çekin biz de hastane masraflarını geri ödeyelim" teklifini yaptı.

10 aylık bir çocuğu olan Yılmaz, şimdi konuyu yargıya taşımaya hazırlanıyor. Yapılan yanlış teşhis sonrası büyük bir mağduriyet yaşadığını belirten Yılmaz, "Burada insan sağlığı söz konusuyken bana para teklif ediyorlar. Sorumlular cezalandırılsın" dedi.

Son Güncelleme: 4.03.2021 16:20:00
ETİKETLERhastane  kanser  kadın