UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÖZLÜ TARTIŞMA SONRASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Düzce Burhaniye Mahallesi’nde 2 genç kız ile 2 erkek arasında iddialara göre sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma sonrasında bir genç kız sinir krizleri geçirirken, olayda 3 kişi gözaltına alındı.

SÖZLÜ TARTIŞMA SONRASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!

Olay Düzce Burhaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.D., A.A., V.D. ve M.Y. Burhaniye Mahallesi Gürcü Osman Camii mevkiinde bir anda sözlü tartışmaya başladı. Genç kadınlardan M.D. sinir krizi geçirmeye başladı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler M.DA.’nin yerde baygın bir şekilde yattığını görünce bölgeye 112 Acil Ambulans ekibi istendi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Acil sağlık ekipleri, sinir krizi geçirerek bayıldığı belirlenen M.D.’ye ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Ambulansa bindirildiği esnada M.D. tekrar sinir krizleri geçirince arkadaşı A.A.’nın telkinleri ile tekrar sakinleşti. M.D. daha sonra Düzce Atatürk Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Arkadaşı hastaneye kaldırılan A.A., olayda adı geçen V. D. ve M. Y.’den şikayetçi olduğunu belirtirken, V.D. kendilerini görüntüleyen gazetecilere saldırmak isterken taşkınlık çıkarttı. V.D. ve M.Y. gözaltına alınarak karakola götürülürken, A.A.’da karakola götürülmek istendiği esnada taşkınlık çıkarttı. Çantasından demir kolye ve bıçak atan A.A.’da polis ekiplerince gözaltına alınarak ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldüler.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Son Güncelleme: 3.03.2021 23:45:37
ETİKETLERsinir krizi  düzce  olay