UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

EZO SUNAL ANNE OLDU!

Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri dünyaya geldi. Çift kızlarına Nova adını verdi. Dayı olmanın heyecanını yaşayan Ali Sunal ise Instagram hesabından heyecanını paylaştı.

EZO SUNAL ANNE OLDU!

 Ezo Sunal bugün özel bir hastanede saat 10.02'de, bebeğini dünyaya getirdi. İlk bebeklerini kucağına alan çift, kızlarına Nova adını verdi. Ezo Sunal ile Ömer Öztüyen çiftinin bebekleri 51 santim, 3 kilo 880 gram olarak dünyaya geldi. Ezo Sunal ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

"AİLEMİZE HOŞ GELDİN NOVA"

Dün akşam ailesiyle birlikte olan Ali Sunal ise kız kardeşiyle olan fotoğrafını "3.2.1... Sabahı zor edeceğiz bu geceyi. Sağlıkla gel canımın canım yeğenim" demişti. Bugün de dayı olmanın heyecanını yaşayan Sunal "Ailemize hoş geldin canım Nova güzelim Nova" ifadelerini kullandı.

"KEMAL BİR KIZ TORUNUMUZ DAHA OLDU"

Gül Sunal ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayatını kaybeden Kemal Sunal'a seslenerek şu notu yazdı: "Kemal bir kız torunumuz daha oldu. Adı Nova.. Manası Parlayan yıldız .. İnşallah ışıl ışıl bir hayatı olsun"


Son Güncelleme: 3.03.2021 16:31:29
ETİKETLEREZO SUNAL  KEMAL SUNAL  BEBEK