UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ANTALYA'DAKİ VAHŞETTE ACILI EŞTEN KAHREDEN SÖZLER!

Dün Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen olay duyanların kanını dondurdu. Bahadır Aktürk isimli şizofreni hastası şahıs, annesi Sultan Aktürk ile bilinmeyen bir nedenle tartıştıktan sonra annesini boğazını keserek öldürmüştü. Bugün eşinin cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen Arif Aktürk'ün sözleri yürekleri dağladı.

ANTALYA'DAKİ VAHŞETTE ACILI EŞTEN KAHREDEN SÖZLER!

39 yıllık eşine bu güne kadar bir fiske dahi vurmadığını söyleyen adam "Bir tarafta oğlum, bir tarafta karım... Eşim melek gibi bir kadındı, keşke o ölmeseydi, ben ölseydim. Artık yaşamamın bir anlamı kalmadı" dedi.

Antalya'nın Manavgat ilçesi şizofreni hastası olduğu ileri sürülen Bahadır Aktürk (26) annesi Sultan Aktürk'ü (55) bıçaklayarak öldürdü. Olay, Manavgat ilçesi Kumköy Mahallesi'nde bir manav dükkanında meydana geldi. Eşinden ayrıldığı öğrenilen 2 çocuk babası Bahadır Aktürk, bir anda annesi Sultan Aktürk'ü boğazını keserek öldürdü.

Korkunç cinayetin ardından anne katili Bahadır Aktürk polis tarafından gözaltına alınırken anne Sultan Aktürk'ün canız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

EŞİM BİR MELEKTİ

Eşini cansız bedenini alan Arif Aktürk, yaşadığı acının tarifi olmadığını söyledi. Eşi ile 39 yıldır evli olduğunu belirten baba Arif Aktürk, "Bir tarafta eşim bir tarafta oğlum. Ben eşimin saçının teline zarar gelmesinden korkarken oğlum annesini öldürdü.

Annesi evladı için 26 yıldır çırpınıp onun için çalışıyordu. O annesini öldürdü" diye konuştu. 4 çocuk annesi Sultan Aktürk, Manavgat'ın Ilıca Mahalle Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Anne katili Bahadır Aktürk ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 2.03.2021 15:34:41
ETİKETLERantalya