UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

DONALD TRUMP GERİ DÖNDÜ!

ABD Başkanı Donald Trump, Cumhuriyetçi Parti'nin Florida'daki etkinliğinde konuştu. Trump, 3 Kasım 2020'deki seçimi ABD Başkanı Joe Biden'ın kaybettiği yolundaki iddiasını yineledi ve 2024'teki seçimlerde tekrar başkanlık için aday olabileceğinin sinyalini verirken parti kuracağı yönündeki haberlerle ilgili de bir son dakika açıklaması yaptı.

DONALD TRUMP  GERİ DÖNDÜ!

20 Ocak'ta başkanlık görevini Demokrat rakibi Joe Biden'a devreden Trump, görevi sona erdikten sonraki ilk kalabalığa hitabını Florida'da gerçekleştirilen 2021 Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı'nda yaptı. Tamamen dolu bir salonda coşkulu bir kalabalığa konuşan Trump, ağırlıklı olarak Biden yönetimine yönelik sert eleştiriler yaptı ve hem kendi hem de Cumhuriyetçi Parti'nin geleceği hakkındaki görüşlerini paylaştı. İşte Donald Trump'ın son dakika açıklamaları;

"BENİ ÖZLEMEDİNİZ Mİ?"

Sözlerine, "Beni henüz özlemediniz mi?" şeklinde başlayan Trump, 4 yıl önce başlattıkları siyasi hareketin sona ermediğini, bilakis yola daha yeni çıktıklarını söyledi.

"YENİ PARTİ KURMUYORUM AMA..."

Yeni parti iddialarını net bir dille yalanlayan Trump, "Yeni bir parti kurmayacağım, bu yöndeki haberler yalan. Cumhuriyetçi Parti bizim partimiz. Gururlu, çalışkan ve vatansever Amerikalıların oluşturduğu hareketimiz yeni başladı ve sonunda biz kazanacağız." değerlendirmesini yaptı.

2024 BAŞKANLIK SEÇİMLERİ İÇİN MESAJ: ONLARI 3. KEZ YENMEYE GELEBİLİRİM

Öte yandan Trump, gelecek başkanlık seçimlerine girip girmeyeceğine yönelik çok merak edilen konuda kendi seçmen tabanına umut verdi. 3 Kasım 2020'de yapılan seçimleri kendisinin açık bir şekilde kazandığını savunan Trump, 2024 için aday olabileceğini, "Kim bilir, belki onları 3. kez yenmek üzere karar alabilirim, tamam mı?" sözleriyle duyurdu.

Son Güncelleme: 1.03.2021 09:21:35
ETİKETLERdonald  donald trump  trump