UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AYDİLGE’DEN ŞOKE EDEN TACİZ İTİRAFI!

Ünlü şarkıcı Aydilge Hürriyet’e verdiği röportajda yaşadığı korkunç taciz olayını anlattı. Aydilge henüz 16 yaşındayken erkek arkadaşı tarafından bıçakla tehdit edilerek taciz edildiğini söyledi.

AYDİLGE’DEN ŞOKE EDEN TACİZ İTİRAFI!

Aydilge, yaşadığı korkunç olayı anlatırken "Ayağa kalkmak istedim. Bileğimi tutup "Sana kelebek göstereceğim" dedi. O kadar safım ki gerçekten kelebek gösterecek sandım. Geri oturdum. Cebinden kelebek denen o bıçaklardan çıkarıp salladı "İşte bu benim kelebeğim" sözleriyle şoke etti.

"Sen hiç şiddete maruz kaldın mı?" sorusu üzerine yıllar önce yaşadığı kötü olaydan bahseden Aydilge, şunları anlattı: "Evet. Daha önce anlatmadım ama belki okuyan genç kızlara bir faydası olur diye anlatmak istiyorum. 16 yaşımdayken ailemle yazlığa gitmiştik. O sıralarda beni çok beğendiğini söyleyen bir çocukla sohbet etmeye başladım. İlk defa biriyle flört ettiğim için aşırı heyecanlanmıştım. Çocuk 18 yaşındaydı, akıllı, tatlı görünüyordu. Fakat bir gece sahilde otururken öpüşmek istedi, etrafta da kimse yoktu. Ben istemedim. İstemediğimi söyleyince bir daha zorladı."

"SIRTIMA VURUP SAÇIMDAN ÇEKTİ"

"Ayağa kalkmak istedim. Bileğimi tutup "Sana kelebek göstereceğim" dedi. O kadar safım ki gerçekten kelebek gösterecek sandım. Geri oturdum. Cebinden kelebek denen o bıçaklardan çıkarıp salladı "İşte bu benim kelebeğim" diye. Yaşadığım korkuyu anlatamam. Kolumu öyle sıkı tutuyordu ki çırpınarak kaçmaya çalıştım. Sırtıma vurdu. Kopartacak gibi saçımı çekti. Sonra iki kişi yaklaşmaya başladı, onları görünce kolumu bıraktı. Koşarak kaçtım."

"KORKTUĞUM İÇİN KİMSEYE ANLATAMADIM"

"İşin kötüsü o kadar korktum ki kimseye bir şey söyleyemedim. Annemler açık görüşlü olsa da kendi kendimi suçlayıp çocuğu şikayet edemedim. Tecavüze uğrayanların yanında, yaşadığım çok hafif. Çok şanslıyım ama olmayabilirdim de..."

"İLK ÖPÜŞTÜĞÜMDE KUSACAK GİBİ OLDUM"

"Bu durumun kendisini özel hayatında çok etkilediğini söyleyen şarkıcı, "Yıllarca erkek arkadaş edinmekten kaçındım. Hatta ilk öpüştüğümde kusacak gibi oldum. Kendimi iyileştirmem zaman aldı. Burada o çocuk kadar, o çocuğun bunu kendisine hak görmesini sağlayan sistemin de suçu var. Benim susmama neden olan da bu korkuydu. O yüzden kadınların susmaması, bedenlerine sahip çıkmaları, şiddeti hak etmediklerine ve eksik olmadıklarına inanmaları çok önemli" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.02.2021 22:49:22
ETİKETLERaydilge  taciz