UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖPEKLERİ BULUNDU!

Lady Gaga’nın köpeklerini gezdirmekle görevli olan çalışanın silahlı saldırıya uğramasının ardından ünlü şarkıcının iki köpeği çalındı. Gaga'nın köpeklerini getirenlere 500 bin dolar ödül (3.6 milyon TL) vaat etmesinin sonrasında Koji ve Gustavo isimli köpekler, bir kadın tarafından polise teslim edildi.

 KÖPEKLERİ  BULUNDU!

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Lady Gaga, işleri nedeniyle İtalya'nın başkenti Roma'ya gitmiş ve köpeklerini Ryan Fischer'e emanet etmişti. Lady Gaga'nın evinde olmadığı sıralarda köpeklerine baktığı belirtilen Fischer, Miss Asia, Koji ve Gustav adlı üç köpeği gezdirmeye çıkardı.

GÖĞSÜNDEN YARALANDI

Sonra tam evinin önün geldiğinde bir araçtan inen iki kişinin saldırısına uğradı. Köpekleri vermemek için direnen genç adama, saldırganlardan biri ateş etti. Ryan Fischer göğsünden yaralandı. İki saldırgan, Koji ve Gustav'ı alıp otomobile koyarak olay yerinden uzaklaştı.

Miss Asia adlı üçüncü köpek ise kaçarak kayıplara karıştı. Fakat dana sonra bulunup polis merkezine getirildi.

KÖPEKLERİ İÇİN ÖDÜL KOYDU

Olayı Roma'da öğrenen Lady Gaga büyük bir üzüntüye kapıldı ve köpekleri için 500 bin dolar (3.6 milyon TL) para ödülü koydu.

KOJI VE GUSTAVO BULUNDU

Los Angeles Polis Departmanı sözcüsü Memur Mike Lopez, kimliği belirtilmeyen bir kadının, köpekleri zarar görmeden polis departmanına getirdiğini ve köpeklerin müzisyenin temsilcilerine teslim edildiğini açıkladı.

Ayrıca Lopez, 30 yaşındaki Ryan Fischer'den evcil hayvanları silah zoruyla çaldığından şüphelenilen iki kişinin hala serbest olduğunu söyledi. Köpekleri polise getiren kadının ödülü alıp almayacağı ise henüz belli olmadı.

Son Güncelleme: 27.02.2021 11:49:56
ETİKETLERlady gaga