UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ABLA CİNAYETİNDE KORKUNÇ İFADE!

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde korkunç bir cinayeti işlendi. Gülistan Şaylemez, kardeşi Abdullah Şaylemez tarafından sokak ortasında vurularak katledildi. Abla katili tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadesi ise tüyler ürpertti...

ABLA CİNAYETİNDE KORKUNÇ İFADE!

Diyarbakır'da geçtiğimiz günler kan donduran bir cinayet işlendi. 37 yaşındaki Gülistan Şaylemez (37) sokak ortasında sırtından vurularak katledildi.

Talihsiz kadının, kardeşi Abdullah Şaylemez (28) tarafından vurulduğu öğrenildi. Ayrıca Abdullah Şaylemez'in, 11 Şubat'ta Almanya'dan, İstanbul'a geldiği ve Diyarbakır'a gittiği belirtildi.

Cinayeti namus meselesi nedeniyle işlediğini söyleyen Şaylemez, tutuklanma talebiyle çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Abla katili Abdullah Şaylemez'in, kullandığı ifadaler ise tüyler ürpertti.

Şaylemez'in "Ablamla buluştuk. Önce çiğer yemeğe gittik. Daha sonra da tatlı yedik, gezdik dolaştık. Otelde uyutup boğazını kesecektim ama aynı odada kalmayı kabul etmedi. Bu yüzden sokakta vurdum. Cinayetten sonra amcamlara gittim, çay içtik, televizyon izledik" dediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 27.02.2021 11:44:50
ETİKETLERgülistan şaylemez