UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ŞARKICININ KÖPEK BAKICISI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI!

Müzik ve sinema dünyasının ünlü yıldızı Lady Gaga'ya büyük şok! Şu sıralar İtalya'da bulunan yıldızın, köpeklerini gezdirmekle görevli Ryan Fischer, Los Angeles'a silahlı saldırıya uğradı. Kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişi Fischer'e göğsünden dört el ateş etti. Sonra da iki köpeği çalarak kayıplara karıştı.

ÜNLÜ ŞARKICININ KÖPEK BAKICISI SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI!

Olay dün gece saat 22:00 sıralarında Batı Hollywood'da meydana geldi. ABD basınına göre Ryan Fischer, Lady Gaga'nın çok sevdiği Fransız üç Fransız buldog köpeği, Koji, Miss Asia ve Gustavo'yu yürüyüşe çıkardı. Fischer köpeklerle birlikte Sienna Bonita Avenue'daki evinin dışındaydı. Bu sırada Ryan Fischer'e ateş edildi.

GÖREVLİNİN SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Polis olay yerine ulaştığında göğüs bölgesinden dört kurşun yarası almış olan Fischer'ın bilincinin yerinde olduğunu ancak güçlükle nefes aldığını gördü. Hemen hastaneye kaldırılan Fischer'ın sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi.

KÖPEKLERDEN İKİSİ ÇALINDI, BİRİ KAYBOLDU

Olay sırasında Lady Gaga'nın Koji ve Gustavo adında iki köpeği çaldı. Ortadan kaybolan Miss Asia ise polis tarafından bulundu.

KORUMASI POLİS MERKEZİNDEN ALDI

Lady Gaga'nın koruması daha sonra Miss Asia'yı Los Angeles Polis Merkezi'nden aldı.

BEYZBOL ŞAPKALI İKİ ADAM

Polis, Ryan Fischer'e ateş edip iki köpeği çalanların iki siyahi adam olduğunu ve ikisinin de beyzbol şapkası giydiğini belirtti.

Son Güncelleme: 25.02.2021 19:36:50
ETİKETLERLady Gaga  saldırı  köpek