UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SELİN GENÇ'TEN TECAVÜZ SAHNESİ İTİRAFI

Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten karakterini canlandıran Selin Genç, çok konuşulan tecavüz sahnesi hakkında ilk kez konuştu. Genç, "Bunu deneyimlemedim ama bunu deneyimleyen insanlarla konuşmak, onların acılarını paylaşmak, neye benzediğini keşfetme süreci çok acılıydı benim için" dedi.

SELİN GENÇ'TEN TECAVÜZ SAHNESİ İTİRAFI

Kadrosunda Murat Ünalmış, Hilal Altın Bilek, Kerem Alışık, Hande Soral gibi usta isimlerin yer aldığı ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova, her bölümüyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor.

Dizinin genç ve güzel oyuncusu Selin Genç başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekiyor.

İlk dizi deneyimini Bir Zamanlar Çukurova ile yaşayan 26 yaşındaki oyuncu dizideki ses getiren tecavüz sahnesiyle ilgili çarpıcı itirafta bulundu.

Güzel oyuncu, 32. bölümde Gülten'in Ercüment tarafından tecavüze uğradığı sahne için çok zorlandığını söyledi.

Sahne için konuşan Genç "Ben çok ağır performans sahneleri çektim. Umarım hakkını vermişimdir. Özellikle tecavüz sahnesi beni çok zorlamıştı" dedi.

Acılı bir süreç olduğunu anlatan Genç "Bunu deneyimlemedim ama bunu deneyimleyen insanlarla konuşmak, onların acılarını paylaşmak, neye benzediğini keşfetme süreci çok acılıydı benim için" diye konuştu.

Sahne öncesindeki psikolojik durumuyla ilgili Genç "Performanstan önce psikolojik olarak öncesi sıkıntılıydı benim için" sözleriyle anlattı.

Güzel oyuncu "Bir Zamanlar Çukurova"da Vahide Perçin ve Kerem Alışık gibi usta isimlerle aynı seti paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtti.

 

 

Son Güncelleme: 23.02.2021 17:04:03