UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SAHNEDE EL HAREKETİ YAPAN ŞARKICIYA BÜYÜK ŞOK!

Melek Mosso, 2019 Gençlik Festivali kapsamında Life Park’taki açık hava konserinde sahneye çıktı. Şarkıcı, konser esnasında Babayı Alırsın adlı şarkısını söylerken el hareketi yaptı. Konseri kızı ile dinlemeye gelen bir baba, bu durumdan rahatsız oldu. Baba, kızının örnek aldığı bir şarkıcının yaptığı işaretin hayâsızca olduğunu ileri sürerek savcılığa başvurdu.

SAHNEDE EL HAREKETİ YAPAN ŞARKICIYA BÜYÜK ŞOK!

Şarkıcı Melek Mosso, iki yıl önce Bigfest Gençlik Festivali kapsamında Life Park'ta konser verdi. Ancak Mosso iddiaya göre 'Babayı Alırsın' şarkısını seslendirdiği sırada izleyicilere ahlaksız bir el hareketi yaptı.

Günaydın’ın haberine göre; Mosso'nun bu hareketinden rahatsız olan bir izleyici, konseri kızıyla birlikte seyrettiğini, kızının örnek aldığı şarkıcının hayâsızca hareketlerde bulunduğunu ileri sürerek Mosso'dan şikayetçi oldu. İzleyicinin ihbarı sonrası Mosso hakkında soruşturma başlatıldı.

Savcılık, şarkıcının eyleminin, bir grubu veya bir kesimi hedef almaksızın icra ettiği iş sebebiyle gerçekleştiğini, bu nedenle suç işleme kastı olmadığına karar verdi. Mosso hakkındaki şikayeti, takipsizlik kararıyla sonuçlandırdı.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Mosso, açık alanda sahne şovu olarak konser verdiğini, 'Babayı Alırsın' adlı şarkıda yine sahne şovu kapsamında soruşturmaya konu hareketi yapmış bulunduğunu ancak suç işleme kastı ile hareket etmediğini söyledi.

Son Güncelleme: 23.02.2021 08:39:28
ETİKETLERmelek mosso