UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İZMİR’DE KORKUNÇ KADIN CİNAYETİ!

İzmir'in Menderes ilçesinde 15 Şubat tarihinden beri kayıp olarak aranan genç kızın cesedi, battaniyeye sarılı bir şekilde ormanlık alanda bulundu. Boğularak öldürüldüğü belirlenen genç kızın cinayet şüphelisi gözaltına alındı.

İZMİR’DE  KORKUNÇ KADIN  CİNAYETİ!

Olay, dün saat 17.00 sıralarında ilçeye bağlı Atatürk Mahallesi Yarentepe mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre bir orman görevlisi, ağaçların arasında, otlarla gizlenmiş, battaniyeye sarılı bir kadın cesedi buldu.

Orman görevlisinin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri giderek çalışma başlattı. Yapılan incelemede cesedin Ayşe Nazlı Kınacı’ya (20) ait olduğu ve Kınacı’nın yakınlarının 15 Şubat tarihinde Alsancak Polis Merkezi’ne kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi.

Durumun bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Olay Yeri İnceleme ekipleri, battaniyeye sarılı cesedin bulunduğu yerde çalışma yaparken, Kınacı’nın cansız bedeni savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

12 ŞUBAT’TA EVDEN AYRILMIŞ

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, Ayşe Nazlı Kınacı’nın 12 Şubat tarihinde Konak ilçesindeki evinden kendi rızası ile ayrılarak, Seferihisar ilçesine bağlı Mersinalanı Mahallesi’nde ikamet eden erkek arkadaşı R.S.’nin yanına gittiği ortaya çıktı.

Olayın ardından R.S.’yi gözaltına alan ekipler, erkek arkadaşın ifadesine başvurdu. R.S.’nin ifadesinde, Ayşe Nazlı Kınacı ile tartışıp küstükleri ve Kınacı’nın evden ayrıldığını, daha sonra da kendisini bir daha görmediğini söylediği ileri sürüldü.

Son Güncelleme: 20.02.2021 10:05:08
ETİKETLERizmir  kadın