UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

‘ELVEDA’ BAŞLIKLI İNTİHAR MAİLİ GÖNDERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Edirnekapı üst geçitten kendisini otoyola atarak canına kıyan genç adamın, ölmeden bir gün önce sevdiklerine 'Elveda' başlıklı bir mail gönderdiği ortaya çıktı. Mailde, kendisine zorla bir belge imzalatıldığını bu nedenle ölmek zorunda olduğunu anlatan gencin acılı annesi, oğlunun hayata bağlı biri olduğunu ve ölümünde sorumluluğu bulunanların tespit edilip cezalandırılmasını istedi.

‘ELVEDA’ BAŞLIKLI İNTİHAR MAİLİ GÖNDERDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Geçtiğimiz günlerde Edirnekapı D-100 Karayolu'nda 39 yaşındaki Gürkan S. isimli genç, bir süre üst geçitte vakit geçirdikten sonra kendisini yola attı. O sırada yoldan geçen 34 G... 5 plakalı otomobilin üzerine düşerek yola savrulan Gürkan, hayatını kaybetti.

Genç adamın annesi durumu öğrendiğinde sinir krizi geçirdi. Edinilen son dakika bilgisine göre, oğlunun ölümünden bir süre sonra yaşadıklarını anlamaya çalışan aile, yaptıkları araştırmada genç adamın ölmeden önce sevdiklerine, 'Elveda' başlıklı bir mail gönderdiğini belirledi.

'ELVEDA' BAŞLIKLI İNTİHAR MAİLİ

Mailde genç adam, iş yerinde çalışan bir arkadaşının kendisine beyaz bir kağıda imza attırdığını ve yaşadıkları nedeniyle ölmeye karar verdiği yazıyordu. Mail sonrası anne Hatice S., savcılığa suç duyurusunda bulundu. Oğlunun hayata bağlı biri olduğunu beyan eden acılı anne, mail sonrası oğlunun intihara teşvik edildiğini, mailde işaret ettiği çalışanın Gürkan'ın ölümünden sorumlu olduğunu ileri sürdü.

'OĞLUM HAYAT DOLUYDU'

Annenin ihbarı üzerine başlatılan soruşturmada Gürkan'ın attığı mail incelendi. Mailde Gürkan, 'Ne yazık ki yapılmaması gereken hatalar yaptım bu hatalar ölüm ile sonuçlanacaktır.

Yaradan'ın bana sunduğu bu canı hak etmiyorum' yazıyordu. Genç adamın ölmeden önce attığı mail, savcılıkça soruşturulacak.

Son Güncelleme: 19.02.2021 20:18:35
ETİKETLERİNTİHAR  MAİL