UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SURVIVOR’DAKİ AŞKINDAN BEBEK BEKLİYORDU…

PSG forması giyen Mauro Icardi'nin İspanya'da katıldığı Survivor'la adını duyuran kardeşi Ivana Icardi, yarışmada tanışıp aşk yaşamaya başladığı Hugo Sierra'dan bebek bekliyor.

SURVIVOR’DAKİ AŞKINDAN  BEBEK BEKLİYORDU…

Geçtiğimiz hafta müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyuran Ivana Icardi, İtalya'da yayınlanan televizyon programı Non è la D'Urso'ya katıldı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uzun yıllar küs olduğu babası Juan Icardi ile yakın zamanda barışan Ivana, arasının bozuk olduğu kardeşi Mauro ile henüz barışamadığını söyleyerek, Maalesef kardeşimle konuşamadım, her şey aynı. Bu konuda yorgunum ve daha fazlasını yapabileceğimi sanmıyorum. İlerleme kaydetmemiz çok zor. Mauro'yu çok seviyorum ve televizyon yerine bazı şeyleri bizzat yüzüne karşı anlatmak istiyorum. Bir yeğeni olacak onun Wanda'dan olan iki kızını görmeyi çok isterim. Hayatımın bu bölümünde çok mutluyum ve bu mutluluğumu onunla da paylaşmak isterim" şeklinde konuştu."

Mauro Icardi'nin yanı sıra eşi Wanda Nara'yla da konuşmayan Icardi, yengesine zeytin dalı uzatarak, "Wanda ile olanları unutmaya, affetmeye ve barışmaya hazırım. Savaşmanın bir faydası yok. Wanda ile barışmak zorunda kalırsam, yaparım. Gerginliğe artık gerek yok" ifadelerini kullandı.

Wanda Nara ile Ivana Icardi'nin birbirlerini sevmediği ve uzun süredir konuşmadıkları bilinirken, medya aracılığı ile birbirlerine gönderdikleri mesajlar uzun süre gündemden düşmemişti.

 

Son Güncelleme: 18.02.2021 18:11:10
ETİKETLERİVANA İCARDİ  SURVİVOR