UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ONLARCA KİŞİYİ EVLENDİREN ESRA EROL, GENÇLERE SESLENDİ!

Ünlü sunucu Esra Erol, Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. Evlilik programlarıyla adını duyuran Esra Erol, sosyal medyanın yuva yıktığını söyleyerek, gençlere evlilikten uzak durma tavsiyesi verdi.

ONLARCA KİŞİYİ EVLENDİREN ESRA EROL, GENÇLERE SESLENDİ!

Haber Global'de gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına katılan Esra Erol, merak edilenleri cevapladı.

'SOSYAL MEDYA YUVA YIKIYOR'

"İki körlüğümüz var" diyen Erol sözlerine şöyle devam etti; "Aile içindeki meseleleri göremiyoruz. Sosyal medyadaki olayları görüyoruz. Evin içinde bir gerçek aile oluşursa her şey daha iyi olur."

'GENÇLER EVLİLİKTEN UZAK DURSUN'

Evlilik konusunda uyarı yapan Esra Erol, "Gençler evliliğe uzak dursun. Tabii ki bu işin yaşı yok ama kendinizi tanıdığınız, bildiğiniz, ne istediğinizin farkında olduğunuz dönemde aile kurumuna adım atıyor olmanız, sizin evlilik hayatınızı da şekillendirecek. Kendinizi tanıyın, ne hissediyorsunuz bilin. Bu çok büyük bir sorumluluk" dedi.

'ORADA OLAN HER ŞEY GERÇEK'

Atv'deki programıyla ilgili konuşan Esra Erol, "Orada olan her şey gerçek. Toplumda bunlar oluyor. Biz sadece bu olanları göremiyoruz. Bizim programımıza gelen herkes evrakları ile geliyor. Ben programda kendimi arabulucu olarak görüyorum. 'Bu kadar da olmaz' denilen olaylara biz de tanıklık ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Esra Erol'un iş insanı Ali Özbir ile mutlu bir evliliği ve bu evlilikten iki de oğlu var.

HABERİN VİDEOSU

Son Güncelleme: 17.02.2021 12:11:12
ETİKETLEResra erol  evlilik