UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GARA DÜŞTÜ, ALLAH'IN İZNİYLE İŞ BİTTİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'nde konuşma yapıyor. Erdoğan, 'Hangi ine girerlerse girsinler, girdikleri inlerde bunları bulacak ve orada geberteceğiz' dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: GARA DÜŞTÜ, ALLAH'IN İZNİYLE İŞ BİTTİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Karadeniz ve Trabzon'u özlemişiz.

Ankara dönecek inşallah çalışmalarımıza orada devam edeceğiz.

Kuruluşundan bugüne teşkilatlarımızda görev almış tüm kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum.

GARA'DAKİ PKK KATLİAMI

Sivilleri katledecek kadar alçak bir örgüt. Bu son hadise Türkiye'nin PKK ile mücadele için Irak'ın kuzeyinde ve Suriye'de yürüttüğü harekatın geleceğimiz açısında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ispatladı. Katliama katliam diyemeyen çevirdikleri fırıldakları gizlemeye çalışan güruhun da foyası ortaya döküldü. Şehitlerimiz var ama biz biliyoruz ki şehitlik yok oluş değildir. Onlar Allah yolunda, vatan yolunda şehadete yürüdüler.

Kendi refahları için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyenlerin tutarsızlıkları kendini belli ediyor.  Ey Batı neredesin. Niye sesiniz çıkmıyor?

Durmak yok yola devam bu böyle bilinsin.

Bu teröristlere bu ülkede fırsat vermeyeceğiz. Önümüzdeki dönemde tehditlerin olduğu bölgelere harekatlarımızı genişleteceğiz. Gara'nın düşmesiyle inşallah bu iş bitti. Tehlikenin olduğu yerlere doğru operasyonlarımızı genişleteceğiz.

BAKANLAR AKAR VE SOYLU'NUN CHP VE İYİ PARTİ'Yİ ZİYARETİ

Milli Savunma ve İçişleri Bakanlarım CHP'yi ve İYİ Parti'yi ziyaret edip bilgilendirme yaptılar. Bahçeli, 'Biz size inandık, gelmenize gerek yok' dedi.

Teröristlerin bize gelmesini beklemeyecek, biz gidip onların başını inlerinde ezeceğiz. Güvenlik güçlerimizle onlara nefes aldırmayacağız. Bu davayı kimse çökertemez. İnşallah önümüzdeki dönem bu doğrultuda yeni müjdeleri paylaşacağımız bir dönem olacak.

Son Güncelleme: 16.02.2021 15:14:51
ETİKETLERgara  operasyon  bölge  cumhurbaşkanı