UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MASTERCHEF BARBAROS’TAN GÜNDEME DAMGA VURACAK PAYLAŞIM!

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasında ikinci olan Barbaros Yoloğlu, sosyal medyada gündem olan bir açıklamada bulundu. Yarışmanın jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu'nun bu paylaşıma yaptığı yorum dikkat çekti.

MASTERCHEF BARBAROS’TAN GÜNDEME DAMGA VURACAK PAYLAŞIM!

TV8 ekranlarında yayınlanan 'MasterChef 2020'ye damga vuran, büyük finalde Serhat Doğramacı'ya yenilen Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündemine geldi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde paylaşım yapan Yoloğlu, cinsel yönelimi hakkında açıklama yaptı. "Bildiğim tüm doğrularla yanlışlarım eriyip kayboldu" diyen Barbaros'un, kalp emojisi de eklediği açıklaması şöyle:

"Bu zamana kadar yakından uzaktan herkes nasıl davranmam gerektiğini nasıl düşünmem gerektiğini hatta nasıl sevmem gerektiğini öğretmişti. Ben de öğrendiğimi zannetmişim..."

"Ama öyle bir şey oluyor ki bildiğim tüm doğrularla yanlışlarım birbirinin içinde denize düşen kar tanesi gibi eriyip kayboldu. Aşk için tek renk verdiler çektiğimiz ve çektirdiğimiz tüm acılar o renk içindi..."

"Benim aşkım rengarenk ve belki bir gün tüm renklerimizi elimizden aldığınızı düşünebilirsiniz bizi fabrika bacalarından çıkan duman renginin içinde mahkum edip zehirlediğinizi düşünebilirsiniz ama her yağan yağmurun ve esen fırtınanın ardından doğuracağımız güneşte gökyüzünü gökkuşağı ile boyayacağız."

Barbaros Yoloğlu'nun 30 binin üzerinde beğeni alan 14 Şubat paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi. Bu isimlerden biri de şef Somer Sivrioğlu oldu.

'MasterChef Türkiye' yarışmasının sempatik jüri üyesi Somer Sivrioğlu, iddialı yarışmacının bu paylaşımına, "Aşk aşktır" şeklinde yorum yazdı.

Son Güncelleme: 15.02.2021 18:14:40
ETİKETLERmasterchef  barbaros