UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFTİN BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ!

Son zamanlarda ayrılıklar ve skandallarla dolu karmaşık bir süreç geçiren İngiliz kraliyet ailesine mutlu haber.

ÜNLÜ ÇİFTİN BEBEĞİ DÜNYAYA GELDİ!

Kraliçe 2. Elizabeth ile Prens Philip'in torunu Prenses Eugenie ile 2018 yılında evlendiği Jack Brooksbank'in bebeği dünyaya geldi. Mutlu haber, Buckingham Sarayı tarafından da resmi olarak açıkladı.

Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank'in oğlunun dünyaya geldiği bu fotoğraf eşliğinde, Prenses'in Instagram hesabından duyuruldu. Bu paylaşıma çok sayıda tebrik mesajı geldi.

Kraliçe ile Prens Philip'in ortanca oğlu Prens Andrew'nun, Sarah Ferguson ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen iki kızından biri olan Eugenie ile Jack Brooksbank'in bebeğinin erkek olduğu belirtildi. Bebeğin adı ise henüz açıklanmadı. Bebek , taht için 11'inci sırada.

Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank 2018 yılında evlenmişti. Meghan Markle ile Prens Harry de bu düğünde bir bebek beklediklerini aile üyelerine açıklamıştı.

Çift, bunu yaptıkları için Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank'in en mutlu gününde onları gölgede bırakmakla eleştirilmişti. Prenses Eugenie iki hafta önce Londra'da görüntülenmiş ve karnının şişliği nedeniyle hamilelik söylentileri ortaya atılmıştı.

Ondan önce de ablası Prenses Beatrice, bir bebek mağazasından alışveriş ederken görüntülenmiş ve bunun üzerine ailenin takipçileri heyecanla bebek haberini beklemeye başlamıştı.

Anne olmaya hazırlanan Prenses Eugenie, mutlu haberi bu fotoğraf eşliğinde duyurdu.

Son Güncelleme: 10.02.2021 10:21:46
ETİKETLERbebek  müjde