UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

PARIS HILTON'DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Paris Hilton, Utah Eyalet Meclisi'nde, yatılı tedavi merkezlerinde kalan gençlere daha fazla hükümet gözetimi sağlanmasını destekleyen yasa tasarısı hakkında konuştu. Hilton, 17 yaşındayken, yatılı okulda yaşadığı travmatik anıları gözyaşlarıyla anlattı.

PARIS HILTON'DAN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF!

Hilton, yatılı okulda darp edildiğini, kendisine zorla bilmediği ilaçların içirildiğini, duş alırken izlendiğini ve ceza olarak çıplak hücre hapsine gönderildiğini ifade etti.

39 yaşındaki yıldız, "Bu kadar kişisel bir şey hakkında konuşmak hala korkutucu" dedi.

Bu travma nedeniyle yıllarca uykusuzluk çektiğini ve kabuslar gördüğünü belirten Hilton, "Pek çok çocuğun aynı istismarı yaşadığını düşünerek geceleri hala uyuyamıyorum ve siz de yapmamalısınız" sözlerini dile getirdi.

Hilton sözlerini şöyle sürdürdü: “Günlük olarak sözlü, zihinsel ve fiziksel olarak istismara uğradım. Dış dünyayla bağlantım koptu ve tüm insan haklarım elimden alındı. Çocukken delici bakışların sürekli çıplak vücuduma olduğunu hissettim. Ben sadece bir çocuktum ve her gün istismar edildiğini hissettim"

"Bu tasarı kesinlikle birçok çocuğa yardım edecek, ancak açıkça yapılacak daha çok iş var ve değişim gerçekleşene kadar durmayacağım" diye konuştu.

Son Güncelleme: 9.02.2021 18:11:12
ETİKETLERParis hliton  cinsel istismar