UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ ÇİFT EVLENİYOR!

Geçtiğimiz aylarda komşusu Hüseyin Meriç’i darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılan Halil Sezai ile Melike Beşli'den güzel haber geldi. Beşli, yaptığı paylaşımla evleneceklerini duyurdu.

ÜNLÜ ÇİFT EVLENİYOR!

Geçtiğimiz yıl Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan ve 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye olan Halil Sezai, zor günleri geride bıraktı.

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya hesabından Melike Beşli ile fotoğrafını paylaşan 41 yaşındaki şarkıcının, beş yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisine geçen çarşamba romantik ve sürpriz bir evlilik teklifi yaptığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapmayan çiftten Melike Beşli, sessizliğini bozdu.

Beşli, dün sosyal medya hesabında paylaştığı tektaşlı fotoğrafının altına "Evet dedi. Sürprizime ortak olan herkese teşekkürler" yazdı. Çift yakında nikah masasına oturacak.

Geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle geçirdiği romantizm dolu anlarını yayınlayan Sezai, şömine önündeki pozlarına "Sen hep gül" notunu düşmüştü.

Sezai, geçtiğimiz günlerde sevgilisine olan aşkını, “Kalbim, atıyorsa, varsa bir anlamı nefes almamın sen varsın diye. Yoksa geri kalan her şey boş” ifadeleriyle haykırmıştı.


Son Güncelleme: 9.02.2021 08:39:22
ETİKETLERhalil sezai  melike beşli