UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIZINI DÖVERKEN GÖRÜNTÜLERİ TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRMIŞTI...

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, Nurcan Serçe isimli kadın, geçen yıl kızına şiddet uygularken çekilen görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki toplamıştı. Alınan son dakika haberine göre, polis ekipleri tarafından bugün akşam saatlerinde gözaltına alınan Nurcan Serçe ile birlikte dini nikahlı eşi Hayrettin Bahar tutuklandı.

KIZINI DÖVERKEN GÖRÜNTÜLERİ TÜRKİYE'Yİ AYAĞA KALDIRMIŞTI...

Körfez Cumhuriyet Başsavcılığınca, zanlı Nurcan Serçe'ye ilişkin 14 Nisan 2020'de, şüphelinin K.B. ve K.C.B. isimli çocuklarına karşı gerçekleştirdiği, dosya kapsamındaki delillerden anlaşılan darp olayına ilişkin soruşturma yürütülüyor.

Mağdur çocukların, şüphelinin önceki eşinden olduğu, Nurcan Serçe'nin olay tarihinde H.B. ile birlikte yaşadığı belirlendi.

Hayrettin Bahar'ın telefonu üzerinde yapılan incelemede, şüpheli Nurcan Serçe'nin, çocukları K.B. ve K.C.B'yi çıplak elle darbederek, basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir düzeyde yaralanmalarına neden olduğu anlaşıldı.

Olaya ilişkin Cumhuriyet Başsavcılığınca dosya kapsamında soruşturma başlatıldığı ve 21 Ekim 2020'de iddianame tanzim olunarak kamu davası açıldığı öğrenildi.

Körfez 1. Asliye Ceza Mahkemesinin 2020/871 esas sayılı dosyasının halen derdest olduğu, şüpheli Nurcan Serçe'nin 6 çocuğunun darp raporlarının alındığı, ifade verebilecek durumda bulunanların beyanları alınarak yurda teslimlerinin sağlandığı belirlendi.

Güncel olarak sosyal medyaya yansıyan görüntülerin soruşturma kapsamında elde edilen delillerden olmadığı ve yeni delil niteliği taşıdığı tespit edildi.

Ayrıca olaya muhatap mağdur çocuk D.B'nin dosya kapsamında şiddete maruz kalan çocuklardan olmadığı, şüphelinin daha önceki K.B. ile evliliğinden dünyaya geldiği belirlendi.

Halihazırda tüm çocukların halen devlet yurdunda koruma altında bulunduğu öğrenildi.

Somut olayda elde edilen görüntüler ihbar niteliğinde kabul edilerek, şüpheli N.S. hakkında "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan soruşturma başlatıldı.

Bunun üzerine anne Nurcan Serçe ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı H.B, Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Nurcan Serçe "kasten öldürmeye teşebbüs", Hayrettin Bahar da "kasten öldürmeye teşebbüse yardım" suçlamasıyla Körfez Adliyesine sevk edildi.

Güvenlik gerekçesiyle binanın arka girişinden adliyeye alınan şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Çocuğunu yastıkla nefessiz bırakan Nurcan Serçe’ye sosyal medyadan tepki yağmıştı.. Gözaltına alındıÇocuğunu yastıkla nefessiz bırakan Nurcan Serçe’ye sosyal medyadan tepki yağmıştı.. Gözaltına alındı!

"O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ BEN VURUYORUM ÇOCUĞUM 'ANNE' DİYOR"

Nurcan Serçe gözaltına alınmadan önce telefonla arayan bir gazetecinin sorularını yanıtladı.

Dayakçı bir anne olmadığını savunan Serçe, izlediği görüntülere çok üzüldüğünü söyledi. Nurcan Serçe, şunları söyledi:

"Çocukları eskiden aldılar. Çocuklarıma gidip geliyorum ilgileniyorum. Zor bir süreçten geçmiştim bir birlikteliğim vardı onunla ilgili bir şeydi . Videoyu çeken eşimdi. Bana tuzak kurdu. Dayağın hiçbir açıklaması yok. Çocuğa vurma sebebim, kızım bizim bahçe kapısına oturmuş çişini yapıyordu. Yanında da iki erkek çocuğu vardı. ’Ev yokmuydu, oğlan çocukları sana bakıyor’ diyerek dövdüm. Kim attı görüntüyü bilmiyorum nasıl öğrenebilirim onu da bilmiyorum. Bu olay aylar önce olmuş bitmiş olaydı. Çocukların ifadesi alındı. Çocuğu döven anne olsaydım bir sürü video olurdu. Bir kez dövdüm. Bu video ile ilgili sosyal medya da paylaşacağını söylediği için ben gidip polise söyledim. Benim psikolojim düzelsin diye alındı bu çocuklar. Daha önceden eşimle ilgili şikayetçi olmuştum. Benim çocuğumu 1 haftalıkken eşim kaçırmıştı. Bu kasıtlı çekilen bir görüntü. Ben yıllardır bakıyorum onlara. Bu ikinci birlikteliğim benim. Çocuklarımı alıcam. Dayakçı bir anne değilim. O görüntüleri ilk defa sosyal medyada gördüm. O görüntülerin hiçbir açıklaması yok. Ellerim kopsun. Ben de annesiz babasız büyüdüm. Babamı hiç bilmiyorum. Beni annem büyüttü. Benim annem bile öyle vurmamıştır. Ben çocuğumu dövdüğümü savunmuyorum. O kadar üzüldüm ki benim çocuğum ’anne’ diyor ben vuruyorum.

Son Güncelleme: 6.02.2021 21:39:45
ETİKETLERKOCAELİ  ANNE  NURCAN SERÇE