UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GÜLER IŞIK “ESKİ EŞİM BENİ ÖLDÜRMEYE KALKTI”

UçanKuş TV’de yayınlanan “Lerzan’la Çok Mutlu” programına katılan Güler Işık özel hayatına dair herkesi şoke edecek açıklamalarda bulundu. Güler Işık geçtiğimiz aylarda tesettüre girmiş ve daha sonra “Kadın sesi haramdır” diye bir açıklamada bulunmuştu. Ünlü sanatçının bu açıklaması uzun süre gündemde yer etmişti. Güler Işık konuk olduğu UçanKuş TV, “Lerzan’la Çok Mutlu” programında Lerzan Mutlu’nun sorularını yanıtladı.

GÜLER IŞIK “ESKİ EŞİM BENİ  ÖLDÜRMEYE KALKTI”

Çocukluğunda geçirdiği zor günleri ilk kez “Lerzan’la Çok Mutlu” programında anlatan Güler Işık, Adana’dan Gaziantep’e ailecek göç edecekleri sırada yaşadıkları sorunları anlattı. Paraları olmadığı için Gaziantep’te 15 gün boyunca garajlarda kaldıklarını dile getiren Güler Işık, kalabalık bir aile oldukları ve geçim sıkıntısı çektikleri için Gaziantep’e göç etmek zorunda kaldıklarını dile getirdi.

“EV SAHİBİMİZ BANA TUVALET TEMİZLETTİRİYORDU”

Ailesiyle taşındıkları evde ev sahibinin kendisine tuvaletleri temizlettiğini ifade eden Güler Işık sözlerini bu şekilde devam etti; “Bir gün kıyafet getirdi. Bana o kıyafetleri giymemi söyledi. Bizim kıyafetlerimizi beğenmediği için bende gururluyum şok oldum giymedim o kıyafetleri. Ben o güne kadar tuvaletin ne olduğunu bilmiyordum. Tuvalete bakıp delik gördüğümde şaşırıyordum. Çünkü biz köyden geldiğimizi için köylerde böyle bir şey yoktu” dedi.

“14 YAŞINDA KAÇARAK EVLENDİM”

Çocukluk yıllarında çektiği fakirlikten kurtulmak ve 13 yaşında sahne aldığı için insanların sürekli peşinde olmasından rahatsız olduğunu dile getiren Güler Işık, o dönemlerde kendisini koruyup kollayacak biri olsun istediği için 14 yaşında evden kaçarak evlendiğini söyledi.

“KAYINVALİDEMDEN DAYAK YEDİĞİMDE 2 CANLIYDIM”

Güler Işık, evlendikten sonra da şarkı söylemeye devam ettiğini dile getirerek sözlerine devam etti; “ Gittiğim evde de kayınvalidem bana huzur vermedi. Şarkı söylediğim için sanatçı olduğum için sazlı sözlü bir mesleğim olduğu için hoş karşılanmıyordu. Kayınvalidem bana sürekli saz kızı bu diyordu. Saz kızı ne demek. Benim kayınvalidem beni hiçbir zaman istemedi. Beni sürekli dövüyordu. Bir seferinde saçımı başımı yoldu. Hatta bir keresinde beni öldüresiye dövdü. O zamanlar bir de iki canlıydım, hamileydim” dedi.

“EŞİM BENİ SABAHLARA KADAR ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ”

Kurtulmak için evliliği seçtiğini dile getiren Güler Işık’ın kabus dolu hayatı evliliğinden sonra başladı. Eşinden sürekli şiddet gördüğünü ve bir gün sahnede şarkı söylediği sırada eşinin kendisini kıskandığını söyleyen Işık, eşinin o gün kıskançlıktan kendisini sabaha kadar öldüresiye dövdüğünü anlattı.

“EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINI KOMŞULARIMDAN ÖĞRENDİM”

Para kazanmak için sürekli çalıştığını dile getiren Güler Işık, eşinin kendisini çocuklarının yanında da dövdüğünü, çocuklarının korkudan evin içinde saklandığını dile getirdi. Eşi ile küs olduğu dönemde eşinin eve farklı farklı kadınlar getirdiğini komşularından öğrendiğini söyleyen Güler Işık, “Komşularım bana dedi ki senin bu evine kadınlar geliyor. Bende çok şaşırdım onlar böyle söyleyince nasıl kadınlar geliyor dedim. Ben çıkıyorum evden birilerini getiriyormuş. Biz küs olduğumuz için adam ayan beyan çocuklarımızla yaşadığımız eve kadınları getiriyormuş. Bir gün ben komşumdayken evde tüpü açık bırakıp gitmiş gaz dolsun eve diye. Beni zehirlemeye bile çalıştı eşim. Eve giremeyeyim diye kapı kollarına elektrik bağlamış.” dedi.

“KADIN SESİ HARAMDIR BEN DEMİYORUM ALLAH DİYOR”

Geçtiğimiz yıl katıldığı bir programda “kadın sesi haramdır” dediği için sosyal medyadan linç edilen Güler Işık, “Bunu ben demiyorum. Bunu yüce Allah söylüyor. Bu sözler Kur’an-ı Kerim’de yazıyor. Ben kimseye yapmasın demiyorum. Herkes kendinden sorumludur” dedi. Aynı zamanda Güler Işık’ın yıllar önce yaptığı ve daha önce hiçbir yerde yayınlanmaya şarkısı ilk kez “Lerzan’la Çok Mutlu” programında yayınlandı.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Son Güncelleme: 3.02.2021 21:15:10