UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YÜZ YÜZE EĞİTİME NE ZAMAN GEÇİLİYOR?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine sonrası açıkladığı yüz yüze eğitime geçiş sürecinin ayrıntılarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

YÜZ YÜZE EĞİTİME NE ZAMAN GEÇİLİYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrasında yüz yüze eğitimle ilgili, "Köy okullarında 15 Şubat'ta eğitim-öğretimin başlamasını kararlaştırdık. Ancak okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması halinde eğitim ve öğretime yeniden ara verilebilecek. Bunu da özellikle söylemek zorundayım. COVID-19 her şeyden tehlikeli ve önemli. Yavrularımızın kaybına tahammülümüz olamaz." ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından bugün kameraların karşısına geçen Milli Eğitim Bakanı Selçuk, kademeli geçişin aşamalarını açıkladı.

Selçuk'un açıklamalarından satır başları: "Köy okullarımızı tüm kademelerde 15 Şubat'ta yüz yüze ve tam zamanlı olarak açıyoruz. 15 Şubat'ta tüm bağımsız anaokullarımızı da tam zamanlı açma kararı verdik. 1 Mart Pazartesi ilkokullarımız tüm sınıf düzeyleriyle açılacak. Öğrencilerimiz eğitimlere seyreltilmiş şekilde haftada 2 gün devam edecek."

AYRINTILAR GELİYOR!

Son Güncelleme: 2.02.2021 10:26:35
ETİKETLERBAKAN SELÇUK