UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ESKİ SEVGİLİSİNE ŞOK SUÇÇLAMA!

Evan Rachel Wood, 2006 yılında henüz 19 yaşındayken aşk yaşamaya başladığı ve bir yıl sonra ayrıldığı Marilyn Manson'ın kendisini yıllarca taciz ettiğini sosyal medya sayfasından duyurdu.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ESKİ SEVGİLİSİNE ŞOK SUÇÇLAMA!

Şu anda 33 yaşında olan ve Billy Elliot adlı filmle ünlenen Jamie Bell ile mutlu bir evlilik sürdüren Wood, Instagram sayfasında paylaştığı mesajda " Istismarcımın adı Brian Warner, dünyanın bildiği adıyla Marilyn Manson" diye başladı ve ünlü müzisyenin kendisini yıllarda korkunç bir şekilde taciz ettiğini yazdı.

Evan Rachel Wood mesajını "İlk gençlik yıllarımdan beri beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyetçi davranmam için manipülasyona uğradım" diye sürdürdü.

Wood mesajında yıllarca şantaj ve iftira korkusuyla konuşmadığını belirterek artık suskun kalmayacağını ekledi. Marilyn Manson'ın, başka hayatları da mahvetmesini engellemek istediğini vurgulayan Wood "Bu tehlikeli adamı ifşa etmek için, o çok mahvetmeden birçok endüstriyi göreve çağırmak için buradayım" diye yazdı.  Evan Rachel Wood, artık daha fazla sessiz kalmayacak birçok kurbanın yanında duracağının da altını çizdi.

Evan Rachel Wood, 2016 yılında da Twitter sayfasında yaptığı bir paylaşımda 20'li yaşlarındayken iki kez tecavüze uğradığını itiraf etmişti.

Wood Rolling Stones dergisine verdiği röportajda da biri sevgilisi, diğeri de bir barın sahibi olan iki kişi tarafından tecavüze uğradığını söylemişti. Wood, bu yüzden bir dönem kendi canına kıymak istediğini de ileri sürmüştü.

Evan Rachel Wood'un, Instagram paylaşımından sonra ona tecavüz eden iki kişiden birinin Marilyn Manson olabileceği konuşulmaya başlandı.

Son Güncelleme: 2.02.2021 08:43:04
ETİKETLERtaciz  oyuncu