UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TACİZCİ ŞAHSIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, genç kızı takip edip taciz eden K.A., polis ekipleri tarafından yakalanıp, tutuklandı. Olay anı bir iş yerini güvenlik kamerasına yansıdı.

TACİZCİ ŞAHSIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Olay, dün sabah saatlerinde Camikebir Mahallesi'nde meydana geldi. Alışveriş yapmak için evden çıkan K.O. isimli genç kız, kaldırımda yürürken, bir süre kendisini takip eden kişinin tacizine uğradı. K.O. çığlık atıp yardım isteyince paniğe kapılan şüpheli, sokak arasına girerek kaçmaya başladı.

Bu sırada bölgeden geçerken durumu fark eden polis ekibi, genç kızın verdiği bilgi doğrultusunda kaçan şüphelinin peşine düştü. Ekipler, kovalamacayla şüpheliyi yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli K.A., emniyetteki sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu arada genç kızın tacize uğraması ve ardından yaşanan kovalamaca ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

'KOLUNA ÇARPTIM, BAĞIRMASIN DİYE TUTTUM'

Şanlıurfa'da, takip ettiği genç kızı taciz ettiği gerekçesiyle yakalanıp tutuklanan Kemal A. (57), ifadesinde suçlamaları reddetti. Emekli olduğunu ve kısıtlama nedeniyle evden ekmek almaya çıktığını öne süren Kemal A., önünde ilerleyen K.O. isimli genç kızı geçmek istediğini belirterek, "Fırına ekmek almaya gidiyordum. Bu sırada tanımadığım bir bayan önümde yürüyordu. Hava yağmurluydu ve ben geçmek isterken kolum bayana çarptı. Bayan bir anda bağırmaya başladı. Ben de bağırmaması için kendisini tuttum, 'Abla ne bağırıyorsun, bağırma bir şey yok' dedim. Daha sonra polisler gelince korktum ve kaçmaya başladım. Polisler beni kovalayarak yakaladılar. Ben kesinlikle bayanı taciz etmedim. Ben sadece kendisini geçmek isterken yanlışlıkla dokundum, bağırınca da bağırmaması için tuttum. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

Son Güncelleme: 1.02.2021 13:59:35
ETİKETLERtaciz  kadın